Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање.Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање.Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање.Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање.Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање.Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање.Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање. Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку многу
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање. Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку многу силно
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање. Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку многу силно што
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање. Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку многу силно што јас
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање. Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку многу силно што јас заплакав
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање. Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку многу силно што јас заплакав и
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање. Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку многу силно што јас заплакав и офнав
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање. Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку многу силно што јас заплакав и офнав, но
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање. Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку многу силно што јас заплакав и офнав, но тој
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање. Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку многу силно што јас заплакав и офнав, но тој повторно
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање. Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку многу силно што јас заплакав и офнав, но тој повторно ме
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање. Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку многу силно што јас заплакав и офнав, но тој повторно ме повлече
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање. Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку многу силно што јас заплакав и офнав, но тој повторно ме повлече па
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна пак, потоа таа погледна кон мене гневно и јас прднав гласно! Дојде соседот и почна да ни се смее поради детските глупости кои сме ги правеле. Сопругата на соседот се појави вознемирена од пенџерето кое беше подзатворено поради нашата големата галама која се слушаше поради нашето карање. Јас и другарка ми многу дрско и рековме дека е дебела. Соседот се изнервира и се приближи до мене и ме повлече за увото толку многу силно што јас заплакав и офнав, но тој повторно ме повлече па рикнав како магарица