Продолжи ја мислата

Дискусија во 'Форумски игри' започната од Shekerka, 27 февруари 2012.

1. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога

2. Bel-Golub

Bel-Golub Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    48
    KOGA topkata se rastrkala do edno debelo detence od sosedstvoto na koje site se plasele od nego Ana se preplasi i vo umot i izminaa trista misli kako na najdobar nacin da mu ja pobara topkata iiiiiiiiii

3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    I togas ana pomisli deka treba da odi kaj nego i da mu kaze da igrat zaedno...taka detenceto i toa se pridruzi i pocna da igrat______________________

4. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Не ми се верува како сте можеле да ја расипете играва :(

5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    zosto?? ene jas malvce ja popraviv :^)

6. Somnitelno-Lice

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Треба да се надоплнува по еден збор, а не по една или повеќе реченици :)

7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    е така има пред мене..сто да се прави :^)

8. Somnitelno-Lice

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Ништо, биди здрава и жива :)

Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе

9. Bel-Golub

Bel-Golub Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    48
    поЧне

10. MiDnIgHtLaDy

MiDnIgHtLaDy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    21
  11. Somnitelno-Lice

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне

12. MiDnIgHtLaDy

MiDnIgHtLaDy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    21
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега

13. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како

14. Somnitelno-Lice

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да

15. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе

16. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е

17. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто

18. Somnitelno-Lice

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу

19. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно

20. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.926
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и