Продолжи ја мислата

Дискусија во 'Форумски игри' започната од Shekerka, 27 февруари 2012.

1. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Еден ден јас и кучето и мојата симпатија додека се шетавме у парк..

2. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.089
    Допаѓања:
    44.397
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме...

3. WinX13

WinX13 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2014
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    13
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата...

4. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда

5. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка........

6. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде..

7. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.195
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче.

8. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.629
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние

9. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи

10. Pink.Barbie

Pink.Barbie Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    23
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче...

11. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.089
    Допаѓања:
    44.397
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да...

12. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.972
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno

13. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.629
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме....

14. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    5.811
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ...

15. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.629
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба

16. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.043
    Допаѓања:
    5.918
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара..

17. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа

18. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    13.333
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече..

19. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи :D

20. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.538
    Допаѓања:
    17.622
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди .