Продолжи ја мислата

Discussion in 'Форумски игри' started by Shekerka, Feb 27, 2012.

1. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Еден ден јас и кучето и мојата симпатија додека се шетавме у парк..

2. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме...

3. WinX13

WinX13 Истакнат член

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата...

4. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда

5. homealone

homealone Популарен член

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка........

6. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде..

7. Lella

Lella Форумски идол

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче.

8. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние

9. QueenElena

QueenElena Популарен член

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи

10. Pink.Barbie

Pink.Barbie Истакнат член

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче...

11. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да...

12. lovemme

lovemme Форумски идол

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno

13. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме....

14. m.i.g

m.i.g Популарен член

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ...

15. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба

16. raww

raww Популарен член

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара..

17. QueenElena

QueenElena Популарен член

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа

18. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече..

19. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи :D

20. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди .