Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка........
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде..
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче.
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче...
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да...
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме....
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ...
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара..
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече..
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди .