Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Продолжи ја мислата

Дискусија во 'Форумски игри' започната од Shekerka, 27 февруари 2012.

1. curious-doll

curious-doll Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    804
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме

2. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.596
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и

3. seasopraime

seasopraime Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    98
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме

4. magic.girl

magic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2014
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    204
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш

5. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме

6. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше

7. LitttleRNBPrincess

LitttleRNBPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    950
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше

8. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.516
    Допаѓања:
    17.535
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме

9. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна

10. VictoriaSan

VictoriaSan Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2014
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    943
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.

11. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.тогаш ние...

12. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.тогаш ние почнавме да трчаме но

13. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.596
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.тогаш ние почнавме да трчаме но излезе

14. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек

15. Dinsyyy

Dinsyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2012
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    93
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го

16. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа

17. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.516
    Допаѓања:
    17.535
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да se smeeme glasno и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот .

18. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.786
    Допаѓања:
    61.433
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето

19. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче

20. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.516
    Допаѓања:
    17.535
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон