Продолжи ја мислата

Дискусија во 'Форумски игри' започната од Shekerka, 27 февруари 2012.

1. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој

2. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.333
    Допаѓања:
    29.181
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше

3. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.077
    Допаѓања:
    44.185
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот

4. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш

5. dence

dence Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    24
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој

6. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.333
    Допаѓања:
    29.181
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.

7. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент

8. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.333
    Допаѓања:
    29.181
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето

9. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да

10. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.524
    Допаѓања:
    17.579
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .

11. WaffleGirl

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене

12. odbojkarka

odbojkarka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    82
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас,

13. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.524
    Допаѓања:
    17.579
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно .

14. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и

15. Amely

Amely Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2014
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    129
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов

16. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.037
    Допаѓања:
    5.915
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница..

17. odbojkarka

odbojkarka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    82
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но

18. WaffleGirl

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас

19. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само

20. cute-32

cute-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    346
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав