Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас
Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков