Продолжи ја мислата

Дискусија во 'Форумски игри' започната од Shekerka, 27 февруари 2012.

1. srcesrce

srcesrce Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    341
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм

2. Reachel

Reachel Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.903
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види

3. Najubava09

Najubava09 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2014
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    108
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО..

4. bubamara96

bubamara96 Активен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    3
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи.

5. s.h.e.wolf

s.h.e.wolf Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    19
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа

6. BestFriends.99

BestFriends.99 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2014
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    441
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето

7. bubamara96

bubamara96 Активен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    3
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде

8. sara3

sara3 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    384
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата

9. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.152
    Допаѓања:
    27.230
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за

10. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.597
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да

11. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.077
    Допаѓања:
    44.185
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му

12. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде

13. sara3

sara3 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    384
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде едно

14. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде едно ланче

15. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде едно ланче од

16. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде едно ланче од волшебната

17. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.597
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде едно ланче од волшебната kyтија.

18. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде едно ланче од волшебната кyтија. Во

19. Amely

Amely Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2014
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    129
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде едно ланче од волшебната кyтија. Во собата

20. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде едно ланче од волшебната кyтија. Во собата ја