Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Продолжи ја мислата

Дискусија во 'Форумски игри' започната од Shekerka, 27 февруари 2012.

1. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде едно ланче од волшебната кyтија. Во собата ја бараше

2. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.539
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде едно ланче од волшебната кyтија. Во собата ја бараше долго

3. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.673
    Допаѓања:
    2.923
  4. nananananana

nananananana Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2014
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    5
  5. AffyJelenator

AffyJelenator Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    35
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде едно ланче од волшебната кyтија. Во собата ја бараше долго дрвената кутија. Конечно

6. Amely

Amely Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2014
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    129
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде едно ланче од волшебната кyтија. Во собата ја бараше долго дрвената кутија. Конечно кога

7. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.090
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде едно ланче од волшебната кyтија. Во собата ја бараше долго дрвената кутија. Конечно кога ја најде

8. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.596
    Еден ден јас ,кучето и мојата симпатија додека се шетавме во парк ја здогледавме неговата грда поранешна девојка, која кога не виде и ни рече: Ај, колку убаво маче. Toгаш ние мислејќи дека зборува за нашето куче,започнавме да се смееме гласно и и рековме:Сигурно ти треба наочара. Таа ни рече носам леќи и си отиде бидејќи се навреди . А ние продолживме да пешачиме и да се смееме и тогаш здогледавме една куќа која беше многу мрачна и имаше еден голем пес пред врата , кој кога го здогледавме одма почна да лае.Тогаш ние почнавме да трчаме но излезе еден човек и почна да го тепа песот . Нашето куче започна да трча побрзо кон еден човек кој имаше пиштол во мантилот и наеднаш тој го извади пиштолот и се самоуби.Во тој момент јас се онесвестив, а кучето почна да 'ржи па јас се разбудив од трансот .Околу мене се беше во крв, па дури и јас, тогаш единствено што ми падна на памет е дека морам да појдам негде на безбедно . Потоа станав и отидов во болница. Таму констатираа дека имам мала зесекотина на левата потколеница, но јас само станав и го зедов кучето кое беше рането на ногата.За момент помислив дека прдна и само што се навалив да мириснам, кучето почна да квиче и да скока, тогаш јас му реков како не ти е страм,види ШТО направи. Потоа кучето отиде кај комшијата за да му украде едно ланче од волшебната кyтија. Во собата ја бараше долго дрвената кутија. Конечно кога ја најде во неа

9. fairy90

fairy90 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    141
  10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
  11. nikolija26

nikolija26 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2014
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    590
    и после тоа

12. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.453
    снема струја.

13. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Toa isplaseno sedi I lae...

14. macovska

macovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    203
    За брзо време повторно дојде струја

15. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
  16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    некој го слушна неговиот лаеж

17. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    и свирна по него.

18. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.453
    и свирна по него. Веднаш се стрча да се сокрие зад плакарот.

19. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    меѓутоа го заборави фризбито.

20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на: