Не бев психички спремна затоа се одлучив да одам во својата соба да плачам да плачам се доодека нее..
Срцево ми затрепери од помислата што се можам да направам со оваа реченица. Воздивнав како да беше за последен пат и се одлучив да ја спуштам топката и да поентирам вака. - Формирањето на процесот ...
...што ќе пребродиме кога не сме ни почнале ништо, си помислив дека сигурно е некој напорен и болно љубоморен психопат па тргнав во поход на другар му,а тој пак да ти бил....
Ми заѕвони другарка ми рече отвори пред врата сум со полни ќеси благооо, пициии хамбургериии кога ја видоовв почнав да врескам од среќаа иии...
Си викам ќе те направам јас тебе асален.... Ги земав ќесите од другарками и го одвлечкав згодниов во спалната, а тој одеднаш почна да вришти...
тој беше бившиот на другарка ми.. таа кога ја виде шмизлата косата ќе и паднеше од нервоза затоа што таа била нејзината полусестра Марти
Наиде едно куче на улица и другарками и го пушти на полусестра и,а оваа почна да вришти и да бега,а ние слатко се изнасмеавме. Ама дечко и....
Стоеше ко изгубен германец не ја разбир форава, па почнаа сите луѓе да се смеат на глас кога од еднаш...