Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае За инает на @Petar80 ќе ја играм играва. Да видиме кој прв ќе се откаже.
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснамда имам мотор и девојка која знае добро да го
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае
Јаскога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка којазнае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи
Јаскога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка којазнае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно
Јаскога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка којазнае добро да заврши некојаработа молчејќи скришно и да знае да работи педантно, чисто
Јаскога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка којазнае добро да заврши некојаработа молчејќи скришно и да знае да работи педантно, чисто во купатило
Јаскога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојкакојазнае добро да заврши некојаработамолчејќи скришно и да знае да работипедантно, чисто во купатило, да пере
Јаскога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојкакојазнае добро да заврши некојаработамолчејќи скришно и да знаеда работипедантно, чисто во купатило, да пере, да готви
Јаскога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојкакојазнае добро да заврши некојаработамолчејќи скришно и да знаеда работипедантно, чисто во купатило, да пере, да готви,пегла
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојкакојазнае добро да заврши некојаработамолчејќи скришно и да знаеда работипедантно, чисто во купатило, да пере, да готви,пегла и бриши прозорци
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно, чисто во купатило, да пере, да готви, пегла и бриши прозорци, притоа
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно, чисто во купатило, да пере, да готви, пегла и бриши прозорци, притоа да биде многу убава и воедно