Продолжи ја мислата

Discussion in 'Форумски игри' started by Shekerka, Feb 27, 2012.

1. sunshine96

sunshine96 Истакнат член

Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно, чисто во купатило, да пере, да готви, пегла и бриши прозорци, притоа да биде многу убава и воедно да ме сака

2. Loranora

Loranora Истакнат член

Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно, чисто во купатило, да пере, да готви, пегла и бриши прозорци, притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено

3. Ladybbc

Ladybbc Активен член

Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно, чисто во купатило, да пере, да готви, пегла и бриши прозорци, притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено БЕЗ ТРОШКА..

4. A.M.M

A.M.M Активен член

Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно,чисто во купатило,да пере,да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка КОЛЕБАЊЕ И

5. snowflake5

snowflake5 Активен член

Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно,чисто во купатило,да пере,да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трош каколебање и некако

6. A.M.M

A.M.M Активен член

Кас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере,да готви,пегла и брише, притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако ИСКРЕНО.

7. Masterf

Masterf Активен член

Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере,да готви,пегла и брише, притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако искрено, ПЛАТОНСКИ

8. A.M.M

A.M.M Активен член

Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере, да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако искрено,платонски,СО ЦЕЛО СРЦЕ

9. kikkki

kikkki Популарен член

Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере, да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако искрено,платонски,со цело срце,али тоа во филм од пред неколку века

10. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере, да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некакоискрено,платонски,со цело срце,али тоа во филм од пред неколку века сум го видела само

11. winter flower

winter flower Истакнат член

Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере, да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако искрено,платонски,со цело срце,али тоа во филм од пред неколку века сум го видела само а надеж?

12. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

НОВ
    Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере, да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако искрено,платонски,со цело срце,али тоа во филм од пред неколку века сум го видела само а надеж? Надеж имав дека еден ден и јас ќе го доживеам тоа

13. $ophia

$ophia Популарен член

Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере, да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако искрено,платонски,со цело срце,али тоа во филм од пред неколку века сум го видела само а надеж? Надеж имав дека еден ден и јас ќе го доживеам тоа. Велат надежта последна умира, ама дали јас умрев пред неа?

14. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работипедантно,чисто во купатило, да пере, даготви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено безтрошка колебање и некако искрено,платонски,со цело срце,али тоа вофилм од пред неколку века сум го видела само а надеж? Надеж имав дека еден ден и јас ќе го доживеам тоа. Велат надежта последна умира, ама дали јас умрев пред неа?
    Сепак, сон на едно тригодишно момче ме претвори во дечкото кој сум денес

15. Scott Weiland

Scott Weiland Популарен член

Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор ,и девојка која знае добро да заврши некоја работа ,молчејќи, скришно, и да знае да знае да работи педантно, чисти во купатило, да пере, да готви, пегла и брише прозорци, притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако искрено, платонски, со цело срце, ама тоа во филм од пред неколку века сум го видела само а надеж?

Надеж имав дека еден ден и јас ќе го доживеам тоа.

Велат надежта последна умира, ама дали јас умрев пред неа?

Сеуште дишам.

Сепак, сон на едно тригодишно момче ме претвори во дечкото кој сум денес, и самиот почнав да вршам работи молчејќи, да исправам текстови да бидат поконцизни, да исправам граматички грешки, да чистам и готвам, при тоа сум сум убав и воедно без трошка колебање се сакам себе си, велат дека сонот

16. $ophia

$ophia Популарен член

Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работипедантно,чисто во купатило, да пере, даготви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено безтрошка колебање и некако искрено,платонски,со цело срце,али тоа вофилм од пред неколку века сум го видела само а надеж? Надеж имав дека еден ден и јас ќе го доживеам тоа. Велат надежта последна умира, ама дали јас умрев пред неа?
    Сеуште дишам.
    Сепак, сон на едно тригодишно момче ме претвори во дечкото кој сум денес, и самиот почнав да вршам работи молчејќи, да исправам текстови да бидат поконцизни, да исправам граматички грешки, да чистам и готвам, при тоа сум сум убав и воедно без трошка колебање се сакам себе си, велат дека сонот, поттикнат од желбата, некогаш се отварува.

17. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

^ Тогаш, ја запознав Марија

18. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Сеуште дишам.
    Сепак, сон на едно тригодишно момче ме претвори во дечкото кој сум денес, и самиот почнав да вршам работи молчејќи, да исправам текстови да бидат поконцизни, да исправам граматички грешки, да чистам и готвам, при тоа сум сум убав и воедно без трошка колебање се сакам себе си, велат дека сонот, поттикнат од желбата, некогаш се отварува.
    Тогаш ја запознав Марија. Таа беше толку убава.

19. Emma2

Emma2 Популарен член

Тогаш ја запознав Марија. Таа беше толку убава.
    Си помислив, колку би било убаво да му местам на брат ми.

Sahlene likes this.
  20. butterflu

butterflu Истакнат член

Brat mi samo sto ja vide na slike, mu mrdna okoto po nea.

Emma2 and Sahlene like this.