Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно, чисто во купатило, да пере, да готви, пегла и бриши прозорци, притоа да биде многу убава и воедно да ме сака
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно, чисто во купатило, да пере, да готви, пегла и бриши прозорци, притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно, чисто во купатило, да пере, да готви, пегла и бриши прозорци, притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено БЕЗ ТРОШКА..
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно,чисто во купатило,да пере,да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка КОЛЕБАЊЕ И
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно,чисто во купатило,да пере,да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трош каколебање и некако
Кас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере,да готви,пегла и брише, притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако ИСКРЕНО.
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере,да готви,пегла и брише, притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако искрено, ПЛАТОНСКИ
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере, да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако искрено,платонски,СО ЦЕЛО СРЦЕ
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере, да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако искрено,платонски,со цело срце,али тоа во филм од пред неколку века
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере, да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некакоискрено,платонски,со цело срце,али тоа во филм од пред неколку века сум го видела само
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере, да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако искрено,платонски,со цело срце,али тоа во филм од пред неколку века сум го видела само а надеж?
НОВ Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере, да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако искрено,платонски,со цело срце,али тоа во филм од пред неколку века сум го видела само а надеж? Надеж имав дека еден ден и јас ќе го доживеам тоа
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работи педантно,чисто во купатило, да пере, да готви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако искрено,платонски,со цело срце,али тоа во филм од пред неколку века сум го видела само а надеж? Надеж имав дека еден ден и јас ќе го доживеам тоа. Велат надежта последна умира, ама дали јас умрев пред неа?
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работипедантно,чисто во купатило, да пере, даготви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено безтрошка колебање и некако искрено,платонски,со цело срце,али тоа вофилм од пред неколку века сум го видела само а надеж? Надеж имав дека еден ден и јас ќе го доживеам тоа. Велат надежта последна умира, ама дали јас умрев пред неа? Сепак, сон на едно тригодишно момче ме претвори во дечкото кој сум денес
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор ,и девојка која знае добро да заврши некоја работа ,молчејќи, скришно, и да знае да знае да работи педантно, чисти во купатило, да пере, да готви, пегла и брише прозорци, притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено без трошка колебање и некако искрено, платонски, со цело срце, ама тоа во филм од пред неколку века сум го видела само а надеж? Надеж имав дека еден ден и јас ќе го доживеам тоа. Велат надежта последна умира, ама дали јас умрев пред неа? Сеуште дишам. Сепак, сон на едно тригодишно момче ме претвори во дечкото кој сум денес, и самиот почнав да вршам работи молчејќи, да исправам текстови да бидат поконцизни, да исправам граматички грешки, да чистам и готвам, при тоа сум сум убав и воедно без трошка колебање се сакам себе си, велат дека сонот
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работипедантно,чисто во купатило, да пере, даготви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено безтрошка колебање и некако искрено,платонски,со цело срце,али тоа вофилм од пред неколку века сум го видела само а надеж? Надеж имав дека еден ден и јас ќе го доживеам тоа. Велат надежта последна умира, ама дали јас умрев пред неа? Сеуште дишам. Сепак, сон на едно тригодишно момче ме претвори во дечкото кој сум денес, и самиот почнав да вршам работи молчејќи, да исправам текстови да бидат поконцизни, да исправам граматички грешки, да чистам и готвам, при тоа сум сум убав и воедно без трошка колебање се сакам себе си, велат дека сонот, поттикнат од желбата, некогаш се отварува.
Јас кога имав три години имав голема желба кога ќе пораснам да имам мотор и девојка која знае добро да заврши некоја работа молчејќи скришно и да знае да знае да работипедантно,чисто во купатило, да пере, даготви,пегла и брише прозорци,притоа да биде многу убава и воедно да ме сака искрено безтрошка колебање и некако искрено,платонски,со цело срце,али тоа вофилм од пред неколку века сум го видела само а надеж? Надеж имав дека еден ден и јас ќе го доживеам тоа. Велат надежта последна умира, ама дали јас умрев пред неа? Сеуште дишам. Сепак, сон на едно тригодишно момче ме претвори во дечкото кој сум денес, и самиот почнав да вршам работи молчејќи, да исправам текстови да бидат поконцизни, да исправам граматички грешки, да чистам и готвам, при тоа сум сум убав и воедно без трошка колебање се сакам себе си, велат дека сонот, поттикнат од желбата, некогаш се отварува. Тогаш ја запознав Марија. Таа беше толку убава.
Тогаш ја запознав Марија. Таа беше толку убава. Си помислив, колку би било убаво да му местам на брат ми.