ајде доста и е на таа Дали некогаш ти ќе дознаеш колку болка јас кријам во себе кога наутро ќе се разбудам а неможам да те прегрнам...
Секоја слика на тебе ме потсеќа, и само погледнувам преку прозорот Со надеж дека тебе ќе те видам на патот , Да кажам "Те Сакам " , да ги вратам тие денови....
Се прашувам често каде си те чува сонце или облаци, Ако е сонце насмевни сее ако се облаци ти врати се . реф Затвори очи штом си сама,................ (браво за песнатааааааа )
...и никогаш немој да си тажна и кога е најтешко те чувам во себе. Слушни јас пеам за тебе со стихови постари од мене но во нив има сила, душа бескрајна кога пеам те љубам најмила. ...
Ако гласот мој не те допира ке ми остане само молитва биди ми добро кај и да си а јас ке ти пишувам стихови................
и тука пак истиот рефрен и завршува песната Значи треба новааа ммм ајдееее Многу солзи исплакав Сто пати те проколнав Врати ми ја младоста Златни песни, радоста...............
И ти имаш безброј бури во животот свој. Празен преграт и во сон само те замислувам И знам судбина си, само си мој.
Секогаш на твоите лаги длабоко поверувам и ти беше многу нежен биди ми жив Знам јас дека твојте маки ги разведрувам и знам како јас не е ни една од нив
Многу солзи исплакав Сто пати те проколнав Врати ми ја младоста Златни песни, радоста...mislam deka se povtoruva