После прва бременост имав попуштена вена, со втората седев повеќе зошто имав други проблеми и така ми рече гинекологот. Мене повеќе ми се влоши состојбата во годините после втората бременост- заради континуирано седење на работа и стоење и работа низ дома.
Za tamu spremaj 2700evra prasuvav i tamu tolku mi potražija. Vo gradska se pravev bez konci lepeni dupcinja samo i vadena e venata. Prezadovolna od dr igor kostov i dr Ana tomanovik sepak vie si znaete jas samo spodeliv iskustvo so lesno
Ако убаво е да се споделат искуства,За Игор Костов исто така имам слушнато мислење дека е врвен.Јас прво сакам мислење кај мене има повеќе калипари.Др.Сашко е во Штипска Болница зашто 2700 еур,знам дека беше дел од арт вита нешто така..
Cardio art e negovo raboti i vo bolnicata. Koga se javiv za pregled im kazav što e makata mi rekoa 3900d a za operacija 2700e i ne ni pojdov pravo kaj dr igor kostov
I da odis ne e klasična operacija so rez tuku so dupcinja valjda laserska,deneska bev na vonredna kontrola imam nekoj bolki neznam zaso taka. Nadvoresno se e ok vnatresno boli i seuste klefkam so taa noga. Pa ako nekoja imala vakov problem da spodeli iskustvo zaso posle mesec sega custvuvam bolka. Spored dr se e vo red neznae ni toj zaso me boli
Zdravo za zavcera pravev klasicna operacija na veni kaj Dr Igor Kostov. Nemam nikakvi simptomi Sega samo.sto treba poveke da odmaram ama jas nemozam celo vreme sum.vo dzizenje
Mene mi rece dr Ana deka ne pravat klasična operacija vo gradska neznam zaso vaka kaj mene izleze jas pobarav drugo mislenje mi rekoa deka ke treba pak da se operiram. Daj boze da si dobro
Vo mojot slucaj morase klasicna operacija dr Ana bese asistent tamu na Igor Kostov samo procesot na rehabilitacija e mnogu podolg
I jas sakav klasična, no ne bev izvestena na koj princip ke bide operacijata. Tri meseci seuste sum kako na pocetok bez podobruvanje zaso vaka neznam
Venata što mi e gorena pred tri meseci seuste e aktivna i vospalena vnatresno. Dosega trebalo da se isuši no kaj mene ima vospalenie, mi otekuva se pojavuvaat modrinki na toa mesto i mnogu mi pulsira bukvalno kako da mi mrda bebe vnatre i so oko e očigledno bev na dve razlicni mislenja istoto mi go rekoa mora da se izvadi celosno venata
Моја блиска треба да прави ваква операција па ќе ве замолам повеќе информации околу колку пари е приватно/државно да се оперира или пак белград како и доктори од кои сте задоволни?
Privatno košta okolu 2500e od noga a na državno od 3000-6000 za edna noga zavisi od tipot na operacijata. Licno mislenje neka odi Belgrad ako ima moznost