После прва бременост имав попуштена вена, со втората седев повеќе зошто имав други проблеми и така ми рече гинекологот. Мене повеќе ми се влоши состојбата во годините после втората бременост- заради континуирано седење на работа и стоење и работа низ дома.
Za tamu spremaj 2700evra prasuvav i tamu tolku mi potražija. Vo gradska se pravev bez konci lepeni dupcinja samo i vadena e venata. Prezadovolna od dr igor kostov i dr Ana tomanovik sepak vie si znaete jas samo spodeliv iskustvo so lesno
Ако убаво е да се споделат искуства,За Игор Костов исто така имам слушнато мислење дека е врвен.Јас прво сакам мислење кај мене има повеќе калипари.Др.Сашко е во Штипска Болница зашто 2700 еур,знам дека беше дел од арт вита нешто така..
Cardio art e negovo raboti i vo bolnicata. Koga se javiv za pregled im kazav što e makata mi rekoa 3900d a za operacija 2700e i ne ni pojdov pravo kaj dr igor kostov
I da odis ne e klasična operacija so rez tuku so dupcinja valjda laserska,deneska bev na vonredna kontrola imam nekoj bolki neznam zaso taka. Nadvoresno se e ok vnatresno boli i seuste klefkam so taa noga. Pa ako nekoja imala vakov problem da spodeli iskustvo zaso posle mesec sega custvuvam bolka. Spored dr se e vo red neznae ni toj zaso me boli