Многу пати го прочитав ова што го напиша. Повеке немам другарки (е сега дали јас нив ги откачив или они мене искрено не знам да ти кажам),да сакам да умре брат ми бидејки јас дома немам раат.И не само брат ми туку сите од фамилија.Ама не знам што вас ви е гајле? Секој си има свој живот и го живее како сака....Лесно ви е вас имате семејство и со самото тоа сте многу богати,ама јас немам никој освен дечко ми.Немам мајка,немам татко иако се живи.
^Се сложувам со sunfemina.Последниве денови често налетувам на твои мислења од кои повекето се со манијакално -депресивна соджина.Често вие тинејџерите знаете да бидете незадоволни од сенешто,но твоево е многу симтоматично освен ако не си некој трол што сака да привлече внимание. 1.Сакаш брат ти да умре.Зошто?Што ти направл?Колкав е ? 2.Што е проблемот со твоите родители?Зошто не ги сакаш?Не ти обрнуваат доволно внимание,те малтретираат,те тепаат ? Со мајка ми само ја си знам колку пати во животот сум се испокарала.Не ми давала да искачам, сум се расправала за факултетов,за двојки-тројки во школо,за неоправдани.Во тоа време сум ја мислела за најголем душман коа ми се обесувала на врат за такви работи,ама ете сеа после толку години сфакам колку сум била глупа така што сум мислела.Да не била она,кој знае сеа кај ке бев.Да не ме бодреше во школо да имам високи оцени,никогаш немаше да го спознаам својот вистински потенцијал.Каква е таква е,една е мајка.И ниту една мајка не мисли лошо на своето дете.И кога го казнува и кога ко кара знае зошто тоа го прави. 3.Со кој памет имаш толку постар дечко на овие години.Па јас коа бев колку тебе машко уште немав бакнато во уста а не па да се филмам дека имам дечко кој ми е побитен од семејството дома.Место книга да земеш да фатиш,да излезеш да се дружиш со твои врсници, да гледаш да си ги оправиш семејните односи ти со што се занимаваш? Дечкото бре.Многу голема девојка си била ти. Утре тој коа ке те откачи пошто реално МАЛА си за него што ке праиш вени ли ке сечеш по него? Со ваков меланхоничен и депресивен став не е ни чудно што немаш другарки. Ти сама ги одбиваш лугето околу тебе а не они тебе. Опрај се во паметот девојче.Мој совет ти е да си појдеш кај педагогот или психологот во школо и да си направиш муабет со нив за овие работи што те мачат.Верувај многу ке ти помогнат,впрочем тие луге за тоа и се таму. Со вакво понашање далеку нема да стигнеш.
Ако личноста плаче за мали работи станува збор за лице кое има меко срце и никому не може да наштети.. точно за секакви ситници плачам
Речиси секогаш за се постои шаблон. Потоа тоа се расчленува на детали, па на поситни детали... За пример, побарајте нешто од Фројд... - Луѓето кои се исфрустрирани и несигурни, најчесто патат во себе.
1.Лицата кои премногу се смеат,тадури и за безначајни и глупави работи за нив се вели дека се премногу осамени... 2.Ако личноста спие премногу,станува збор за тажна личност....
1.Лицата кои премногу се смеат,тадури и за безначајни и глупави работи за нив се вели дека се премногу осамени... - 2.Ако личноста спие премногу,станува збор за тажна личност.... - Не спијам многу, порано спиев многу и дефинитивно бев многу потажна нешто што сум сега. Сега некако си го исполнувам времето и тогаш се чувстував како да немав што да правам, неисполнето и празно и едноставно идиш во кревет ... 3.Ако личноста малку зборува,а сепак и тоа што го зборува е набрзина кажано,станува збор за таинствена личност која нешто крие... - 4.Ако личноста не може да плаче,станува збор за слаба личност.... - Thanks God I cry♥ xD 7.Ако личноста се лути за мали и смешни работи,тоа укажува дека има потреба од љубов каква што заслужува... -
1.Лицата кои премногу се смеат,тадури и за безначајни и глупави работи за нив се вели дека се премногу осамени... 2.Ако личноста спие премногу,станува збор за тажна личност.... 7.Ако личноста се лути за мали и смешни работи,тоа укажува дека има потреба од љубов каква што заслужува. Се пронајдовв..........
3.Ако личноста малку зборува,а сепак и тоа што го зборува е набрзина кажано,станува збор за таинствена личност која нешто крие... ова сум јас
Лицата кои премногу се смеат,тадури и за безначајни и глупави работи за нив се вели дека се премногу осамени... .Ако личноста плаче за мали работи станува збор за лице кое има меко срце и никому не може да наштети... Има некоја вистина во ова.Се пронајдов целосно...
И јас се пронајдов во тие 2 но и ова „2.Ако личноста спие премногу,станува збор за тажна личност....“ - само што јас премалку спијам..
Многу потсеќаат на мене 5.Ако некоја личност премногу јаде,станува збор за напната личност.... 6.Ако личноста плаче за мали работи станува збор за лице кое има меко срце и никому не може да наштети... Најчесто плачам од среќаа