Војната во Куманово завршила Акцијата завршила веќе нема пукање Ова е неофицијална вест Ова го оставиле во страна на фб
Ако не беше зевзекманија, немаше да го видам грујо денес. Срам да им е. Должност на секоја влада е да го информира својот народ навремено, а не да собираме информации од амбасади, странски вести, полупрофесионални портали.
Исто како 2001 пи*ки едни скапани, племе инцесоидно. http://puls24.mk/makedonija/vesti/o...soedinime-teritoriite-so-albanskoto-naselenie
Од почит и етички причини, ве молам да се воздржите од коментираве, барем еден период за тоа кој е крив за ова, дали Грујо, Заев, Али или Којчо - Стојчо. Отидоа 3 жртви ..нека почиваат во мир. Ми врие вулкан од незадоволство и револт, ама нема да коментирам денес.
Навистина ли е готово? Срце ми плаче денес, не можам да мислам кој и што и зошто е позади сето ова, само се молам сите да се безбедни
Оној дим од сликите не е од запалени скари,..сега бев на тераса и уште се пука,јас не знам што е готово.А Латас зашто вика дека не е најважно Куманово би го ставила да дреме кај пазарот ,и да прошета по улицата нагоре,и да му нацртам маица со мета.
ПРЕСТРЕЛКИ И ВО СКОПСКО АРАЧИНОВО, ШТО СЕ СЛУЧУВА? Покрај пукотниците кои не престануваат во Куманово, рафални пукотници се слушаат и од скопско Арачиново. Прочитано: 3005 пати, Македонија, 09.05.2015, Сабота, 17:19, Марко Т. Жители од населбата Ченто велат дека во изминативе половина час одвреме-навреме се слушаат истрели од огнено оружје и од селото Арачиново. Дали и таму се случува некаква акција, останува да видиме во текот на денот.
Луѓе зборам со пријателка од куманово и слушам пукотници, таа баш живее тука кај што се пука. Вика дека вечерва се очекува да биде најлошо