Пукотници во Куманово

Дискусија во 'Политика и настани' започната од fighter, 9 мај 2015.

1. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Вечер се очекува најлошо? (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm) Доста веќе со вакви глупости, живи се доста....од кај знае таа дека вечер ќе биде полошо? Да не и се сонило?
    Е баш од вакви глупости се нервирам. Пишувај си глупости, ќе си пишуваш.

На MysteryMan23 и joy1 им се допаѓа ова.
  2. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.991
    Допаѓања:
    327.767
    Епа вака се прави тревога мегу луѓето!

На JustFun, galapce, BabyD0ll и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. corto.maltese

corto.maltese Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2013
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.030
    Се шпекулира за влезени околу 200 гнаси и дека 50 се ликвидирани, ама не ми се верува. Тоа се искусни муџахедини кои сигурно имале план и логистика меѓу населението во Диво Насеље. Затоа се оди бавно.
    Не ми се верува дека тукутака ќе се предадат, а не ми се верува и дека полицискине единици тукутака ќе ги уапсат кога им ликвидираа и осакатија другари.

Ќе биде долга и немирна ноќ за сите.
    А сите знаеме и посакуваме кому да му е последна.

Тие луѓе не паѓаат од небо кај нас.До кај нас минуваат низа други држави многу постабилни од нашава. А до својата цел ќе минат уште неколку такви меѓу нив и земји членки на НАТО и ЕУ. Никаков показател не е тоа. Сабајле се разминав со група бегалци по пат накај едниот пчеларник. Беа со точаци. Мизерни, прљави, со сардина и леб и флаша вода се никаква закана по нас. Бегаат од мака. Зимоска сретнав исто група исто такви млади дечки премрзнати, никакви. Навечер се качиле во автобус шоферов им зел 500 денари за 5 души место 100, не смееле да му се побунат. Да се пријавуваат во полиција ми е без врска. Они најмалку од се се терористи. Не треба да се става грев на нив.

На jloves, Victorian и MysteryMan23 им се допаѓа ова.
  4. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Pa ova mi e muabetot i mene inaku gledav i na Alfa i na Kanal 5 vesti se spekulira deka MOZEBI ima zrtvi ama toa ne e nisto sigurno a ovde pisuvat komentari kolku zaginale pa deka imalo duri i gragani zrtvi milslam vi se molam dodeka toa ne se proiznese,vo javnosta so tocni informaci i brojki neblagorano e da se pisuva i tvrdi nesto sto ne znaeme,posebno za tolku osetliva tema...

5. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Леле аман од овие секакви портали што никнаа во оваа земја и шират секакви дезинформации, тинејџери ли сте бре што шуш буш пренесувате? Се грозам!

На galapce, Hipster и joy1 им се допаѓа ова.
  6. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    20.539
    Не ми се верува дека луѓе гинат, а порталиве и општо медиумиве проверуваат статуси на фејсбук на луѓе од ВМРО и СДСМ и објавуваат кој што кажал. Да ти се мочам во државава скапана.

На Oscar Lady, Nausicaa, 1209 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. BezglasnaBukva

BezglasnaBukva Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2015
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    1.954
    Негде прочитав дека имаш деца.. дали завршило или не, што уште чекаш? Изнеси ги децата од ку. Немоj да ме сфатиш погрешно, не го пишувам ова само за тебе. Само знам дека да сум на ваше место ке гледам што побрзо и што подалеку да ги однесам децата.
    Сочувство до семеjствата на загинатите :( и побрзо да оздрават ранетите

8. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Не знам од кај знае да се чудиш нели, освен што нејзината куќа ја изрешетаа терористи и се пикаа внатре. Не таа поим нема, туку ние се си знаеме од седење на пц.
    Девојката сабајлево во вц се криеше под превртена када, додека и паѓаа ќерамидите од домот.

Исто како кога кажав за тројцата мртви, рековте нема врска, пошто нели медиумите ништо не кажале, а јас детедо 22 год го знам и во близина ми живее. човекот од тетово е оженет со моја школска. Ајде ке зборуваме сабајле за тоа што се случувало нокеска.
    И не ве информирам за да ви кревам паники, туку да бидете сите претпазливи. Имам двајца братучеди во специјалните единици и од нив добивам информации, пошто мајка ми само врти на тел.

На anel му/ѝ се допаѓа ова.
  9. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    И што се дешава сега? Заврши или уште има пукотници?
    Едни вака викаат, други така

10. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Од 21 е полициски час и уште се пука. Не е завршено, лажат

11. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Сепак никој не може да знае што ќе се случува вечер....
    Да не изигруваме баби Ванѓи

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.831
    Допаѓања:
    101.252
    Баш..ми се чини сега и од друг правец се пука и како да ја промениле положбата...

13. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Da zazemale u drugi kukji i od tamo ja napragjaat policijata.

14. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.904
    Допаѓања:
    45.308
    Јас се слушнав со κолешκа и јавиле за загинати нејзини познајници, лошо е многи лошо, не знаат што ги очеκува вечеρ...Неκа им Господ на помош.

15. zvecarka

zvecarka Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2014
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    738
  16. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    20.539
    Ми се полни душата кога ќе видам дека овој наш народ има потенцијал. Побараа крв, одма народот се крена на нозе да помогне. Слушнав крв се дало и од повеќе на клинички, па веќе и ги враќале луѓето.
    А Латас мочконо вика не било Куманово важно имало и други важни работи. Па по сите телевизии не пропуштија да ги дадат репризите од турските серии, се разбира, цело сабајле вртев по телевизија, само 24Вести кажуваа информации. Другиве мораше сериите да си ги завршат.
    Зимава падна снег, сите телевизии по цел ден кажуваа како се свикувале вонредни седници, како нашиов премиер ОДМА нашол решенија како да се исчисти снегот од улиците (facepalm) Ваму луѓе гинат, државата е под напад, тие никаде ги нема, вонредна седница, не дај Боже... па уште и не било најважно Куманово. И мора 'Збогум Румелија' да се догледа. Тоа е нели најважно.
    Па нели сега партииве се препукуваат кој е крив Заев или Грујо, додека луѓето солзи ронат и се плашат за своите животи. НЕ Е ВАЖНО кој е крив, и не е важно кај е ќерка му на Заев, или колку пари Грујо потрошил на кредити. Па п**** му матер, има воени напади.
    Абе реков јас, само ние сплотени можеме да си помогнеме, од политичариве ќар не гледате. Поздравувам уште еднаш што се даде крв да се помогне, а тие што јадат г****а и бараат кривец нека научат пример од своите сограѓани.

На deskarada, Oxymoron, ArmaniCode и 19 други им се допаѓа ова.
  17. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.606
    Малку е потсмирено, се слуша по некој истрел,ама стивнаа малку. Градот никогаш не бил по празен, како град на духови. Спуштени ролетни, сите сме дома. Се јавуваат пријатели, колеги и роднини, сите нудат засолниште, а во моментов никогаш помил не ми бил сопствениот мој дом...

На deskarada, butterfly4, Oxymoron и 20 други им се допаѓа ова.
  18. artemidis

artemidis Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    2.015
    @okcenzi како успевате да ги добиете луѓето на телефон? Не ме сфаќај погрешно, маж ми е таму незнам ништо што се случува со него сабајлево ми се јави само ми рече дека е добар и една смс ми пушти само дека е ок и тоа.
    Цел ден незнам глава кај ми е и ужасно ме вадат од кожа секакви дезинформации, а посебно мешање на Грујо или Заев или кој и да е. ЛУЃЕ ГИНАТ БРЕ!!!!! Како не им е жал, како не им е срам. Тешко на фамилиите.
    А телевизиите наши се друга приказна, деца изгинаа, ама ѕвезде гранда и пинк ѕвезде мора да се испочитуваат.

На WORRIED.BT, ArmaniCode, anel и 14 други им се допаѓа ова.
  19. GordanaJanakievi

GordanaJanakievi Активен член

Се зачлени на:
    9 мај 2015
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    10
    Во Куманово гинат полицајци и невини, на Сител турски серии, на Канал 5 Ѕвезда Гранда.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА! СРАМОТА!!

На Sanjichka007, marija.980, anel и 6 други им се допаѓа ова.
  20. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Се надевам дека се потсмирило...се надевам дека полека ќе заврши вечерва се