Девојки завршено е во Куманово, секоја куќа е помината, а бројот на жртви сигурно и нема да го знаеме никогаш точно. Читав на нет, сите вие од Куманово што вдишувате од тој чад да пие витамин Ц и Омега 3 масни киселини, Витаминот Ц може да ги спречи или да ги намали слободните радикалии и да дејствува како антиоксиданс во белите дробови Омега-3 мастите, исто така, обезбедуваат кардиоваскуларна корист, како и антидепресивно дејство. И по некое бедоксинче за да се смирите.
Neka mu e lesna zemjata na nasite heroi,nie duri mirno spievme ti 28 casa se borea,neka pocivat vo mir... Sreka vo cela nesreka pa ova zavrsi,gospod bese so nas...
Нaјискренo се нaдевaм декa oвoј кoшмaр зaврши, и немa пoвеќе дa се пoвтoри, никaде, никoму! Душa ме бoли зa oние штo пaднaa, не смееше дa биде вaкa. Сегa, кaкo никoгaш дoсегa требa дa се oбединиме. Дa бидеме зaеднo сите грaѓaни нa oвaa нaпaтенa земјa, и дa не дoзвoлиме дa имa вoјнa. Сите се плaшиме, штo е и нoрмaлнo, aмa не ширете пaникa и стрaв сo нaјaви зa вoјнa. Никoму не му oдгoвaрa, никoј не сaкa.
Благодарам, ама наместо да ти се гади насочи ја мислата кој ги довел оние од Гостивар.Јас ли сум крива што размислувам дека кој со меч живее во уста му е. Патем еден од починатите во Вејце ми беше близок.Знам како плачеше и велеше не сакам да бидам херој и да ми градат споменици.Сакам да живеам. И не не знам јас ништо само ти знаеш.
Тие што се од Куманово, нешто ново, само еднаш пукнале или? Видов и на фб иста информација како погоре.
http://puls24.mk/makedonija/vesti/1vo-tek-e-deminiranje-teroristite-postavile-mini-vo-divo-naselje Moжеби новите пукања се должат на ова
Ми се јави другарка ја истерале од дома полицајци поради тоа што имало минирани куќи не се знаело во која има мина. Не можам повеќе
Преземено од друг форум Во Белгија имале организирани протести шипците со пароли во стилот MACEDONIA DON'T PLAY WITH FIRE Којзнае како им полнат глава, како не им здосади да глумат угнетени од полицијата Направиле профил во кој постојано се ставаат слики од деца како плачат, и како наводно се апсат невини граѓани и нормално цел свет мисли дека им навлегла полицијата да ги убива невините граѓани Никогаш нема да прифатат вина во своите редови, цел живот Македонците ќе им бидат криви Ни тоа што полицаец од нивна националност загина, ништо нема да им значи
^ Ајде сега се потсмири ситуацијата и пак ќе разгоруваме. Гледајте си ги вие албанците во Македонија, соседи, другари, пријатели. Такви задоени секаде има и ако се собрала една група ајде пак сите во ист кош.
Мочкооо,ти најде да збориш простак еден..Земале висока плата,ма нека зимаат и 1000 евра плата џабе е се,кога нивниот живот виси на конец!!! Е од вакви си патиме
Не, јас само ќе ги замолам оние од СДСМ и нивниот врв, пред да се решат да прават асална партија да направи чистка на неговото членство. Мене лично ми пречи што во овие денови од членови од СДСМ слушам - ААААХ КАЈ ЌЕ БЕГААТ ВМРОВЦИТЕ, САМООО ДА ГИ ТРГНЕМЕ, ЌЕ ВИДАТ УБАВОООО, ЌЕ ДОЈДАТ МОИТЕ/НАШИТЕ 5 МИНУТИ. Затоа што мене лично, како граѓанин кој нема никаква партиска определба, туку желба за ДРЖАВА ми пречат и наредно, не одговарам, ќе претпам некого и веројатно мрсулковците ќе организираат протест против ГРАЃАНСКАТА БРУТАЛНОСТ. До курца ми дојдовте! Ако сакате да имате асална партија, прво исклучете си ги овие морони од вашите редови затоа што на обичните ни здосади да слушаме за вашите ебани поделби. А ВМРОВЦИТЕ ги замолувам да не подгреваат и додаваат масло и да создаваат меѓуетнички измислени конфликти оти ме се бллуе од нивната свирепа ограниченост. Исто така да си ја треснат главата од ѕид и да се запрашаат со кои криминалци се фатиле рака под рака. Извинете за политичкиот пост ама една идиотка во мојава околина штотуку ме изиритира, ау да, додека мечтаеше за брдо пари и лежи лебу да те јадам политика. Во мојава околина сум опколена и со обата табори, секој има право на свој личен избор, во моето пошироко семејство има и вакви и такви, но најмногу со владеачката гарнитура, да не бидам погрешно сфатена. Ова денес беше само вршење притисок од надвор со порака - берете ум затоа што гледајте што ќе ве снајде, па вие извадете нзс морони неотесани!
Цитирам Ова е во Косово и пред година дена, не лажете и не пласирајте лажни видеа. Не подгревајте атмосфера
Има коментар дека видеово е старо година дена. Не било од сега. Незнам со која цел се поигруваат вака.
Luge razberete deka normalno e naselenieto da bidi otstraneto o d mestata kade sto bea teroristite nikoj ne gi brka ama toa treba da se procisti od sve i svasta,da ne si prajme pak camce muabet...