Пукотници во Куманово

Дискусија во 'Политика и настани' започната од fighter, 9 мај 2015.

1. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Девојки завршено е во Куманово, секоја куќа е помината, а бројот на жртви сигурно и нема да го знаеме никогаш точно.
    Читав на нет, сите вие од Куманово што вдишувате од тој чад да пие витамин Ц и Омега 3 масни киселини,

Витаминот Ц може да ги спречи или да ги намали слободните радикалии и да дејствува како антиоксиданс во белите дробови

Омега-3 мастите, исто така, обезбедуваат кардиоваскуларна корист, како и антидепресивно дејство.

И по некое бедоксинче за да се смирите.

:* :l: :*

На artemidis, Nausicaa, anichka94 и 20 други им се допаѓа ова.
  2. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Neka mu e lesna zemjata na nasite heroi,nie duri mirno spievme ti 28 casa se borea,neka pocivat vo mir...
    Sreka vo cela nesreka pa ova zavrsi,gospod bese so nas...

На Bojana.20, girl-miri, koritsaki и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.864
    Допаѓања:
    202.996
    Нaјискренo се нaдевaм декa oвoј кoшмaр зaврши, и немa пoвеќе дa се пoвтoри, никaде, никoму! Душa ме бoли зa oние штo пaднaa, не смееше дa биде вaкa. Сегa, кaкo никoгaш дoсегa требa дa се oбединиме. Дa бидеме зaеднo сите грaѓaни нa oвaa нaпaтенa земјa, и дa не дoзвoлиме дa имa вoјнa. Сите се плaшиме, штo е и нoрмaлнo, aмa не ширете пaникa и стрaв сo нaјaви зa вoјнa. Никoму не му oдгoвaрa, никoј не сaкa.

На Lella, glosipgirl, Nausicaa и 23 други им се допаѓа ова.
  4. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    402
    Допаѓања:
    1.265
    Pred malku pukna ushte edna bomba i snema na kratko struja...shto e ova sega??

5. Hogarica

Hogarica Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    42
    Благодарам, ама наместо да ти се гади насочи ја мислата кој ги довел оние од Гостивар.Јас ли сум крива што размислувам дека кој со меч живее во уста му е.
    Патем еден од починатите во Вејце ми беше близок.Знам како плачеше и велеше не сакам да бидам херој и да ми градат споменици.Сакам да живеам.
    И не не знам јас ништо само ти знаеш.

6. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.840
    Тие што се од Куманово, нешто ново, само еднаш пукнале или? Видов и на фб иста информација како погоре.

7. Agatha

Agatha Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    1.159
    На okcenzi и summer-lover им се допаѓа ова.
  8. IthoughtIwasAnAllien

IthoughtIwasAnAllien Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2014
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    237
    Ми се јави другарка ја истерале од дома полицајци поради тоа што имало минирани куќи не се знаело во која има мина. Не можам повеќе

9. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    402
    Допаѓања:
    1.265
    Vo Divata naselba li??

10. IthoughtIwasAnAllien

IthoughtIwasAnAllien Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2014
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    237
    1
    Не. Кај Тифани - Серава.

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.768
    Допаѓања:
    162.876
    Сега од ОБСЕ ќе не направат злосторници.

На koritsaki, marristovska1, okcenzi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Преземено од друг форум

Во Белгија имале организирани протести шипците со пароли во стилот MACEDONIA DON'T PLAY WITH FIRE
    Којзнае како им полнат глава, како не им здосади да глумат угнетени од полицијата
    Направиле профил во кој постојано се ставаат слики од деца како плачат, и како наводно се апсат невини граѓани и нормално цел свет мисли дека им навлегла полицијата да ги убива невините граѓани

Никогаш нема да прифатат вина во своите редови, цел живот Македонците ќе им бидат криви
    Ни тоа што полицаец од нивна националност загина, ништо нема да им значи

На Bojana.20 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.971
    ^
    Ајде сега се потсмири ситуацијата и пак ќе разгоруваме. Гледајте си ги вие албанците во Македонија, соседи, другари, пријатели. Такви задоени секаде има и ако се собрала една група ајде пак сите во ист кош.

На Waka-waka, Doozy, deliza и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.611
    Мочкооо,ти најде да збориш простак еден..Земале висока плата,ма нека зимаат и 1000 евра плата џабе е се,кога нивниот живот виси на конец!!! Е од вакви си патиме :punch:(facepalm)(n)
    Screenshot_41.png

15. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    И после не ги поддржувале терористите, и тие ги нејќеле...(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)

п.с. сега било ова

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.768
    Допаѓања:
    162.876
    Не, јас само ќе ги замолам оние од СДСМ и нивниот врв, пред да се решат да прават асална партија да направи чистка на неговото членство.
    Мене лично ми пречи што во овие денови од членови од СДСМ слушам - ААААХ КАЈ ЌЕ БЕГААТ ВМРОВЦИТЕ, САМООО ДА ГИ ТРГНЕМЕ, ЌЕ ВИДАТ УБАВОООО, ЌЕ ДОЈДАТ МОИТЕ/НАШИТЕ 5 МИНУТИ.
    Затоа што мене лично, како граѓанин кој нема никаква партиска определба, туку желба за ДРЖАВА ми пречат и наредно, не одговарам, ќе претпам некого и веројатно мрсулковците ќе организираат протест против ГРАЃАНСКАТА БРУТАЛНОСТ. До курца ми дојдовте!
    Ако сакате да имате асална партија, прво исклучете си ги овие морони од вашите редови затоа што на обичните ни здосади да слушаме за вашите ебани поделби.

А ВМРОВЦИТЕ ги замолувам да не подгреваат и додаваат масло и да создаваат меѓуетнички измислени конфликти оти ме се бллуе од нивната свирепа ограниченост. Исто така да си ја треснат главата од ѕид и да се запрашаат со кои криминалци се фатиле рака под рака.

Извинете за политичкиот пост ама една идиотка во мојава околина штотуку ме изиритира, ау да, додека мечтаеше за брдо пари и лежи лебу да те јадам политика.
    Во мојава околина сум опколена и со обата табори, секој има право на свој личен избор, во моето пошироко семејство има и вакви и такви, но најмногу со владеачката гарнитура, да не бидам погрешно сфатена.

Ова денес беше само вршење притисок од надвор со порака - берете ум затоа што гледајте што ќе ве снајде, па вие извадете нзс морони неотесани!

На Hipster, Marossa, BezglasnaBukva и 3 други им се допаѓа ова.
  17. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.001
    Допаѓања:
    327.909
    Каде е ова?

18. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.611
    Цитирам
    Ова е во Косово и пред година дена, не лажете и не пласирајте лажни видеа. Не подгревајте атмосфера:)

На mime87, Doozy и joy1 им се допаѓа ова.
  19. НаталиЛили

НаталиЛили Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2014
    Пораки:
    1.389
    Допаѓања:
    8.354
    Има коментар дека видеово е старо година дена. Не било од сега.
    Незнам со која цел се поигруваат вака.

20. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Luge razberete deka normalno e naselenieto da bidi otstraneto o d mestata kade sto bea teroristite nikoj ne gi brka ama toa treba da se procisti od sve i svasta,da ne si prajme pak camce muabet...

На marijaz и joy1 им се допаѓа ова.