На вас и на сите останати кои си ги чекаа наjблиските, живи и здрави да ви се, никогаш повеке да не дочекате вакви денови. Многу ми е мило што заврши се а стравот ке остане со сите нас, без разлика дали имало или немало шпекулации
http://vecer.mk/makedonija/ona-vecherva-se-zakanuva-so-napadi-na-drugi-lokacii Човек да спобудали, може се шпекулации, може провокации. Ама по овој викенд веќе не знам на што да верувам. Инаку во Куманово мои другарки ќе одат утре на работа оти газдите така им кажале.
За која успешност на операцијата зборуваат овие? Зарем успешна операција е операција чиј епилог е 8 загинати и 37 повредени?
Не можам веќе со порталиве, да не можеш око да склопиш од шпекулации. А за газдиве на твоите другарки немам збор освен нечовесност. Се потресуваме сите, а тек на кумановци како им е..
Да. Ми збрмче нешто мислев грми , излегов на тераса и видов хеликпотери ама се изгубија. Фала богу сега ги нема.
@mimiiiii истата вест со ист текст беше објавена и синоќа. Една феминка го провери и профилов на твитер и немаше таков пост. Овие од порталиве наши а и од регионот не се за верба, и мајка им ќе продадат за повеќе отварања на вестите.
Сега и една другарка ми се јави дигнала паники целата испотресена. Вероватно не е страшно штом еднаш поминаа.
i jas sigurno kje slusnev. Daj ne ne panicite. Naprotiv gradov e tolku miren, premiren. Ziveam na ulicata kaj e opstinata, kade se kafikji albanski i vecerva tolku e tivko, mislam ziv covek nema. Nedela e, ama sepak gradov e pomiren od voobicaeno. Pa den na zalost e, na nikogo ne mu e do nisto.
И јас сега го проверував профилот на твитер, ама не најдов дека новинаров напишал такво нешто. Едит и јас не слушнав хеликоптери
Од портали више во ништо да не веруваш, трупаат наслови безвезе колку прегледност да има. За да веруваш со свои очи треба да видиш!
Фала ти боже!Го врати здрав и жив!Секогаш да ми го чуваш! Река леам солзи!Не знам до сега како не пресушиле очиве... Никогаш повеќе да не се повтори...