Ма да можам да ја извадам потсвеста од мене сместа би и скинала главата.Три дена имам тахикардија и пијам бедоксини.Сум поминала абортус на живо,сообракјајка,канцер у најблиска фамилија.....и ниту еднаш не посегнав по средтсво за смирување.А ова сеа шо го чувствувам ме вади од кожа. ГОРДАНО ЈА СЕ ПЛАШАМ МН А ТИ ШУ ПРАИШ У МОМЕНТ?
Дали разбирате дека акцијава што се деси во куманово ги спречи тоа, 70 души, кој требало да се поделат и да одат во др градови. Аман теее
Да не звучам бахато и дрско ама овие сите што пишуваат сФе и свашта на фв ми се рамно Иван Исцелител. Да си кажам и јас де... Не знам зашто ги читате
А шо очекувате за свадба да се спремаме? Нормално е и да ги викнат,аман! Окензи ја чекам да пише,па да спијам.
Абе секоја шуплива лејка што стигна до тастатура се изнапиша секакви шпекулации, дезинформации, полу-сигурни информации, сто посто сигурни информации и од прва рака што рекол некој битен. Па уште ги читате и им верувате. Кај да бидат полицајците, што очекувате вие?
Со тоа што треба да биде наскоро бомбата за Смилково , нема да ме зачуди да снема струја во цела Македонија , сеа се подразбира дека ќе има портали што ќе пишуваат глупости за лајкови и чуда. Сигурен сум дека нема потреба за паника , али ако има нешто сигурен сум дека окензи во прва рака ќе ни каже дали има простор за паника и остало.
Престанете да го браните веќе тој психопат...готово е!!!!!!!! Ете гледајте алсат луѓе, недела ќе биде битката на векот. Амбасадорите на САД, Италија, Франција....и не знам кој беа таму, викаат да даде оставка под итно, да не се прават поголеми проблеми.
Не знам што се случува, ама татко ми ништо повеќе не ми кажа само рече дека не чини ситуацијава и дека го стаеле втора смена и без оружје да не иде на работа
За сега нема ништо, не паничете спијте раат. Ако има бар најмало нешто одма ке ве известам. Макар и еден од моите да повикаат ке ви пишам.
Jas vo petokot si doagam na tri dena, si imam privatna rabota. Ama deka ke slusham komentar od tipot sredeno e se , malo morgen. Jas odev na rabota so javen transport ushte prviot den posle bombite na javen prevoz kaj nas i dodeka onoa chuvstvo koe majka priroda ni go dala, shto ti vika begaj go osekav vo stomak, do togash se pazev so otvoreni chetiri. Koj saka neka veruva drug da mu kazhe da ne se sekira. Ubavo, vikaat ne panichete, ne veruvajte na shpekulacii, ama onoj koj znae a ne kazhuva nishto ne mu e za veruvanje ama ich. Ako lae kuche vo nechij dvor jas ne vleguvam oti nekoj rekol mirno e. Ako nekoj vika deka utre ke se puka, koj kako saka na svoj rizik neka si go zema.
Во врска со групава од УЧК колку и да е неверодостојна, сепак се јавуваат албанци и оставаат броеви од телефони за контакт, албански не знам. ама верувам дека нудат сместување, скривалишта. Како е можно никој да не ја следи и да не превземе нешто? Абе кој и да пишал такво нешто нека го проверат нека го претресат преслушаат. Ставиле слика од погребот на наш бранител, и таа е претпоставувам ставена за исмевање и ругање, да не кажам радување. Јас уште вчера ја пријавив, ама ве замолувам ширете низ другари другарки пријатели на фб нека се активираат сите нека ја пријават срамота е ова, уште и се чекирале дека биле во куманово. И кои се тие со шиптарка фаца, сликани под урнатините окезени од 6ка до 6ка. Сигурна сум дека дел од тие истите што коментираат и се радуваат се тие што им помогнале на терористиве да се прикриваат. Жими се се нервирам вака бе. Нека испоапсат се таму, диваљаци. Да им се плукнам во душата расипана. Не знам која стока треба да си за да се смееш дека некој невин го закопуваат. Не им е ништо свето на нив изгледа. И друго, за ПМФ, јас студирам таму, зошто толку се наелектризиравте као можат јавно така да пренесуваат и да паничат? А демек не знаете дека кога и да се случува пукотница или напад некој таму тој дел се случува? Изолирано е местото, ти требаат 10/15 мин додека се симнеш да дојдеш до автобуска, имаат и кај да бегаат кај да се кријат. Подобро да кажат нашиве декани отворено, дека е така и така откуолу да ме убедуваат дека е сигурно и да дојдам јас утре на факултет па некој од позади некоја грмушка да ме скине на лице место. Не е паника, претпазливост е. Конкретно за утре малку ми е веројатно дека ќе нападнат. Зошто би кажувале и дата точна? Демек нешто да се спремиме да бегаме, па ако напаѓаат да нападнат на празно? Истиот тој некој што ја држи страната на УЧК си плаира такви информации од ракав. Таков им бил планот, ама ако прво им успееше ова во Куманово. Дека ќе нападнат ќе нападнат, ама сигурно не на 12ти кога сите се на штрек и знаат од каде да се пазат. А нашиве на власт како што се глупи, ќе држат полиција на секој чекор периодов додека е тензично и таман ќе се опуштат ништо нема кога ќе стегнат овие... А ова за Заев немам коментар, ако знаел и ќутел со цел да покаже кого имаме на власт, треба народов да се собере и да го одере на живо. Кој нормален човек при здрава свет би дозволил невини да загинат за да докаже нешто?? Истото и ако е точно дека се е режија на вмро, не оставка треба за сите смртна казна. Да не знае човек од каде да се пази. Се плашиш да не те стрела албанец, а на мета те наместил македонец
Кој нормален би дозволил да гинат невини луѓе? хахаха слушајте ги сега вмрОВЦИте уште Заев е крив. Што би превзел Заев кога цела контрола е врз тој идиот? Кој го слуша Заев? Море оној паторот психопат да го фатат и на плоштад да го распнат. Коњ. Ете кој ги уби тие невини 8 души. На душа ќе ги носи сите.
И спиете раат нема ништо да има. Ете психопатот планирал само 1 ден, фатени се сите терористи што ги донел тој сам. ХИТЛЕР ГОМА ДА ЈАДЕ.