Не знам жени што да речам. Јас живеам во таков проблематичен реон и цело време сум на штрек. Немам мир. Не можам ни да спиам ко што треба. Се надевам дека пак нема да ги доживувам тие трауми. Само тој што осетил знае колку е тешко. Ни на душманот. И не објавувајте вести од некој квази портали. Не е хумано стварно.
зошто да треперам како прут? Зошто да имам тахикардија ? зошто да ми е страв да отидам до вц? зошто да ми се тресат и раце и нозе? зошто на 22 години да сум толку нервозна ? зошто да спијам во соба со мајками ? зошто на секој автомобил што ми помине пред куќа рипам до плафон ? зошто ДА ГО ИМАМ ОВОЈ СТРЕС ВО МЕНЕ: ЗОШТО ДА НЕ СУМ СЛОБОДНА? ЗОШТООООО?
Ако е малку нормален, ако има здрава свест сам ќе си даде оставка до сабота. Ама пошто сите знаеме дека е ненормален психопат, тогаш на 17ти мај (кога е најавен протестот на Заев) народот ќе го симне од влада
@crimson @Sky-butterfly Сликата ја избришав. Не беше поставена да сее паника или нешто слично туку како размислување за тоа кој стои зад овие случувања.
Јас разбирам исплашеност, страв, немир нема човек кој моментално не е на штрек. Ама оваа ситуација расипан телефон најмногу ме нервира. Се крева ужасна паника наместо да сме трезвени барем мрвица ние се дупнавме од седење по социјални мрежи читање сешто глупости, видеа, твитови ма со еден збор глупости што секоја будала позади затскирен имагинарен лик може да ги истресе. Не знам како ме сфаќате ама јас на никого не верувам веќе. Зашто искрено сум убедана дека ако некој знаел за тоа од викендов или тоа што не дај боже ќе се деси не само што е психопат туку и ќе е далекунод тука и сигурно нема да се логира на фв и да напише ворнинг ворнинг. Тоа се високи ешалони кои евентуално би биле вмешани во ова и нив к** ги боли за сите нас.
Немам пишувано до сега во темава, не сакав да коментирам, ситуацијава е страшна...кога ќе видам па на Сител дека акцијата била успешна, што не станаа они од фотељите на фронт, 8 од фамилија да им загинеа па нека речат дека е успешна..еден загинат е на другарка другар татко, детево е втора година средно, не може да се помири, а тек па тие со помали деца...Вечна им слава. И ве молам не пишувајте непроверени информации и рекла-казала муабети за утре, срце ме стега уште од прееска
Значи Заев прво чекал да се деси акцијава, да видиме на што се е подготвен Никола па тек после да ја даде бомбата како се договараат за оваа акција со Мијалков. Ако избрзаше Заев и ако ја дадеше таа бомба, тогаш Никола ќе ја прекинеше акцијата и ништо немаше да се деси и никогаш немаше да го дознаевме психопатскиот ум на Никола. Баш добро изиграа овој пат СДСМ. Можеби конечно ќе им се отворат очите на заслепените грујовци.
Да да, кажаа дека во близина на Рамстор во Ново Лисиче е исчезнато 17 годишно момче, Марјан Станојевиќ мислам дека се викаше, ако го види некој да пријави, за други не знам