Сакам пунџи, ми изгледаат многу кул и опуштено. Само што ретко знам да си направам убава пунџа на мојата коса.
Обожавам! Ама не се правам, едно е што не знам како а друго не ми стои . А мислам дека е многу убаво нежно и слатко.. За жал не ми одговарат
еве една идеја како да направите супер пунџичка со чорапа http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-ZyMNUtmqW8
Обожавам пунџички ,косата ми е така секој ден ( понекогаш во репче и пуштена) имам таква коса па пунџата ми е ваква,без чорапа
Имам боб фризура и кога ке си ја направам во пунџа дури и за гледање е смешна пошто е мала ама тоа е...:/
Кога ќе ги видам на сликиве избушавени пунџи убавки ми се, јас и да ја направам таква нема шанси да излезам никаква ми е си викам кај ќе одам ваква нечешлана. Таква само дома некогаш. Незнам дали е до сликиве или пак јас што незнам како да ја направам.
Практични ми се кога незнам што да правам со косава, кога ме мрзи да ја пеглам. Оваа стандардната со чорапот ептен си ја практикував летото, те со патец, те на страна, те пониско Си го фатив редот да си правам неколку и за 5 мин си имаш средена коса без многу труд.