Сега последно време почнав повеќе, иако многу нормално тоа нее ни добро ни културно. Почнав да играм и Дота Научив од русине "Сука, Блат, Пашол нахуј" :lol
Јас пцовки користам само во 4 ситуации. 1. Кога возам и бидејќи не ми работи свирката користам сочни пцовки да ги поздравам искусните возачи кој возачките ги земале преку вујко им, мито или секс. 2. Кога гледам утакмица , без разлика на спортот, тимот за кој навивам секогаш , ама секогаш се глупира и ме паѓа на ливче и ако не земам пари барем ќе ги испратам со сочни пцовки во соблекувална. 3. Кога играм некоја игра како Дота или сл. 4. Кога се расправам со вмровскине ѓубриња што ти викаат крадат ама градат важно.
И ја мн пцујам у пм ама пробувам да се контролирам ама не е до мене де кога некој мн мн ќе ме изнервира морам да го опцујам
Многу, многу ретко пцујам. Или, можда да, ама само кога сум во круг на НАЈБЛИСКИ. Онака не... Немам таков речник, шта чеш///
Погрдните зборови, навредите и честите пцовки ми се синоним на човек со ниско IQ. Не знам да вреѓам, не ја гледам поентата во тоа. Како демек ќе ми олесни на душата ако некого го наречам вака илии онака? Пфф.. Знам да опцујам до трето колено, кога ќе се повредам или ќе сум во ПМС... Кога ќе се изнервирам... Но, директно некого да пцујам, сачувај боже... Не сум човек што е љубител на конфликти, не сакам тепачки и вербални расправии. Што е лошо, некој си го зема за право да прави што сака и колку сака... Те смета за муват/глупав ако не можеш да се расправаш и се трудиш да ја смириш топката. Те смета за слабак ако не сакаш да се тепаш.. Пореметени сфаќања кај луѓето... Моето достоинство го претсавувам на цивилизиран начин, а не како мајмунка симната од дрво.
За женско многу пцујам реално, не бирам време место пред кого шо е малце глупо..Ама гледам да се контролирам.
Pcujam mnogu . Mislam , otkako rodiv deca , se kontroliram , ne bi sakala utre tie da pcujat tolku mnogu , sepak mislam deka do nekade zavisi i od toa kade i so kogo si . Sum gledala da se vozdrzam pred povozrasni lugje i mi uspevalo ( osven ako ne napravam lapsus da istresam kup pcovki a covekot da e zad mene pa ne sum go videla ) ama sega se poretko gi koristam pcovkite ( koga nesto ne ispadnalo kako treba na primer ) . Koga decata ne se so mene , jas sum JAS onaa istata ludaca od srednoskolskite denovi
Не ги користам во јавност, колку што можам ги избегнувам. Според мене се знак на ниско ниво на култура и ниско ниво на самоконтрола. Пцујам само кога сум ептен нервозна, ако нема никој до мене Или во себе, секако.
Не користам пцовки и вулгарни зборови, единствено ми се случило спрема некој на кого гледам дека тоа му е нивото и дека поучтив дискурс не заслужува и не разбира.
Не сум употребувала. Нормално дека сум имала провоцирање за да возвратам на таков начин, но тоа не постои во мојот речник на изразување.
Не користам пцовски, јас сум против тоа. Можеш да најдеш и убав начин со некој да се разбереш, не е тешко тоа.