Работењето на новата влада и нејзиниот состав

Дискусија во 'Политика и настани' започната од RainBow, 2 август 2017.

1. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.310
    Допаѓања:
    259.461
    Кој е Зиков?
    Јас не го знам.
    Ден Дончев е апсолутно најголемото разочарување.
    Со кој памет не знам.

На referentka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.786
    Допаѓања:
    141.963
    За сведочење е ... поткупуваат сведоци. Овие се задолжени и да викаат : од партија ми викаа вака така... да прават пресови.
    Членството е мирно оти чекаат дел од колачот.

А што, Павле изјавил дека се умирил од работа?

3. Jacques

Jacques Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    1.892
    Во политиката нема ништо случајно. Ден Дончев сега е награден од Заев, затоа што со неговите отпушоци партии ВМРО-НП, Обединети за Македонија и Достоинство јадеа трици со месеци против ВМРО-ДПМНЕ и одзедоа гласови на ДПМНЕ. Стојанче Ангелов со жена му повторно во полиција. Цацко куро пушки надворешен советник во министерство. Алооо? Надворешен советник? Затоа тој јадеше гомца и се појавуваше пред МТВ. Услуга за услуга. За одреден период ќе биде помилуван Рамковски и возобновена талибанската телевизија А1, а тука претпоставувам ќе одат К-15 со милионски договор.

На carangigia му/ѝ се допаѓа ова.
  4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.310
    Допаѓања:
    259.461
    Реков некоја игра е.
    Јас не знам дали некогаш ќе се искорени ова вработување преку партија.

А Пајо, сакал на одмор да оде. И што чудно е? Другите не сакаат ли? Само овој јавно пиша, па го распнаа буквално.

На Someonespecial и referentka им се допаѓа ова.
  5. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.790
    Допаѓања:
    323.763
    Темава е за работењето и проектите на Владата и нејзиите Министри.
    Ама гледам дека ја користите за друга намена :)

Толку ли сте гневни што вашата матична партија не е на власт?!

На cresa-jagoda, simonka93, ph.orhideja и 9 други им се допаѓа ова.
  6. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Јас би била пресреќна за ова :party: :wasntme: Ама само лажна надеж даваш со твојата бујна ,,саркастична“ фантазија, за жал :(
    Талибанска бе, леле (facepalm) :D

На cresa-jagoda, DAngel, Tanjamm и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Jacques

Jacques Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    1.892
    Зошто ти како либерал би била пресреќна за телевизија која беше финансирана од турски исламски пари да шири гомнарии по Македонија? Не давам лажна надеж. Ќе видиш дека така ќе биде.

На Abeja, Βικτωρία, Lianna Anna и 2 други им се допаѓа ова.
  8. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Зиков од капитал. Со бучко во партија беше. Типичен сончоглед. До скоро го величеше Грујо.

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  9. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Aquamarine93

Aquamarine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    815
    Допаѓања:
    3.756
    На кого му се обраќаш со вие? :D
    На форум не читаат лидерите, треба постови на фб, твитови и задолжително слика со Грујо или Зајко, ова во зависност од афинитетите, кој кон која партија е наклонет.
    Најмногу од се мразам лигави фаци во администрација, па се надевам дека ќе го осетат приватниот сектор на своја кожа.

11. Црна Ружа

Црна Ружа Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    3.684
    Во интересна реалност живееш, освен 20 милиони бегалци кои доаѓаат накај Ресен што друго гледаш? Какви гласови слушаш?

На DAngel, JuLleE и Someonespecial им се допаѓа ова.
  12. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.777
    На обете страни им се обракам :)
    Знаеш јас ги блокирав таквите на фб што замараа со политика , но заразени се со тој синдром и дел од мојата фамилија ,што ужасно ме иритирА . Една роднина кај мене на гости дробеше како Зајко ке не пишел Албанци , не знам ти што , и реков во моја кука не сакам за политика да се зборува , и она многу увреџена сиротата :@
    Не знам дали некогаш ке се освести македончето ...

13. Tamatam

Tamatam Активен член

Се зачлени на:
    12 јули 2017
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    160
    На carangigia и Βικτωρία им се допаѓа ова.
  14. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.699
    Допаѓања:
    14.166
    Абе не читај такви српски сајтови. Тоа се трач сајтови. Ги следам, посебно српски Курир само трици јадат за Македонија и за Хрватска. Тие од кога пишуваат дека „Почело је почело, поделба Македоније“. Така пишуваат од 2007 година, 2009, па еве Македонија уште постои.

Можеби Заев не е идеален, ама Грујо кој лускуз си го дозволи, прати Македонци да тепаат Македонци. Тој за мене е предавник и било каков грев на Заев ќе биде помал од она што Заев го стори. И не знам од каде идејата на Жак дека А1 се финансирала од исламски пари. Не од исламски, туку од реклами, и од висока гледаност, и од добар кадар кој сега и да сакаат да го соберат ќе го нема. Нема А1 да се врати, на моја штета како гледач. И не знам на кој Македонец му пречи што еден бранител кој е образован воен, а при тоа од 2001 година е со половина белодробно крило се вратил таму каде што заслужува. Кога можат терористи да бидат министри, јас сум за сите бранители да добијат работа, добра работа, и сигурна иднина за нивните деца, приоритет при вработување. Имаше Заев деновиве средба со нив во Прилеп, и се надевам дека ќе добијат нешто, затоа што ДОСТА Е самоуништување. ДОСТА.

На Mishela, cresa-jagoda, НаталиЛили и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Tamatam

Tamatam Активен член

Се зачлени на:
    12 јули 2017
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    160
  16. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.699
    Допаѓања:
    14.166
    Да. Само б92 не е. Тие се во граница на нормала. Ако 10 години пишуваат дека Македонија ќе се распадне, а таа е уште на место, значи не се фактор. Нон стоп имаат провокации и за Хрватите.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Tamatam

Tamatam Активен член

Се зачлени на:
    12 јули 2017
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    160
    Ок. Башанович го местат вмровциве изгледа, 4 год уназад за Заев да го земе у Влада сега и да има српска жута штампа што да пишува (facepalm)(facepalm)

@Tanjamm

18. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.699
    Допаѓања:
    14.166
    Генерално овие медиуми водат политика против Македонија.

19. Црна Ружа

Црна Ружа Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    3.684
    Баталете србијанскиве срања, Петрушиќ, Лазански, Петровиќ и остала патологија :D

На JuLleE и Someonespecial им се допаѓа ова.
  20. carangigia

carangigia Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2017
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    6.663
    Прво да прашам зошто толку ветерушка ви е трн во око? Девојчето никого не навредува, а вие не можете да пишете едно мислење без да ја споменете. Драга ветерушка јас обожавам да те читам :*

Ние живееме во реалноста која З.З ни ја наметнува не слушаме гласови пошто З.З едно ветува друго спроведува ние ги гледаме нивните катастрофални дела кои ја уништуваат државата. Шеќеринска не сакаше да им оддаде почит на загинатите на Карпалак и Љуботенски Бачила, демек не сакала албанската коалиција да и се налути. Помисли ли она тогаш на жртвите и на нивните фамилии? Друго што гледаме е изградба на кампови за мигранти, нивно вдомување, вработување, школување и др. Спроведување на двојазичност, промена на банкнотите и униформите. Продавање на македонската историја на Бугаритее за 20 милиони евра? Материјално ли ни вреди историја???? Нели не постои тиранска платформа? А, таа се спроведува на дело. И зошто да не се гледаат емисиите на Перушиќ, Лазански и др. сметаат што ја покажуваат реалната слика? Треба телма ли да гледаме и да го читаме порталчето на Саше политико?

Сега некој нека ми објасни каде се гаранциите кои Заев ги даде на Иванов? И зошто Иванов не превзема ништо?

Последна измена: 10 август 2017
    На Abeja, Lianna Anna, Rama и 2 други им се допаѓа ова.