Да,за една година поодлични и не можеа да бидат,ни симнаа 175 денари РДТ од грб и ни го сменаа именцето,што да бараме повеќе? Образованието ни цути,во здравството не умираат веќе бебиња и родилки,болници нови се градат и се е супер. Ама,чекајте малку,па Грујо беше бетер,овој барем во ЕУ ќе не однесе
Е не, ќе не мазни. Во Центар нема доволно места за паркинг ни за луѓето кои таму живеат, не пак за дополнителни возила.
Да де, што има да не вознемируваат со вакви работи, незнаењето е благослов! Дури не те дамлосаат со казна на лице место!
Моторџиите протестираа, па мора некако да платат за тоа. Во демократска држава ако го користиш правото на протест, има скапо да платиш.
И мене ми е релативно глупаво со мотор да плаќаш паркинг, мислам, дај... Со автомобил - секаде треба да се плаќа. И автомобилите се проблем, и нивното паркирање на улица, на тротоар... Јас на пример, би одземала мотор на секој кој вози на тротоар или на велосипедска/пешачка патека. Тоа ме нервира и сметам дека е ненормално.
Тоа не е изговор. Гласавте за живот и промени. Јас тие промени и живот ги гледам само во џебовите на функционерите на СДСМ
Зошто мислиш дека јас сум гласала за било кого? Без оглед, твоите деценија и кусур ебаа мајката, па сега ќе лелекаме демек. Чисто да знаеш, работам во државна институција. Точно знам до лани како ги пикаа А види, никој уште не е отпуштен од тие таквите...
Добро барем тука некои членови од форумов работат во државни институции. @baba Rada Абе нели маж ти е доктор толку неможеше некоја работа да ти најде како медицинар. Чекајте бе овие се на власт 2 година уште незнаат кај се што се од овие 11 години што покрадоа се,вие сакате одма.Па и нека казнуваат да се знае ред и поредок во државата.
Ова во сите можни теми за политика ќе го постираш ? Сакаш да плукаш и да плукаат, тоа ти е целата? Вие од Вмро, 11 години набивте 200.000 административци и сега овде као сакаш да срамотиш некого... Коњот на магарето му рекол- Колкави уши имашшшшшш?