Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Развод

Дискусија во 'Брак' започната од lalezzz, 2 јуни 2010.

1. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.123
    Допаѓања:
    40.335
    Жена што на тој начин си остава деца е тоа.
    Нек се разведе па нек иде со други..ама не

На kukla21 и Kalimero123 им се допаѓа ова.
  2. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.497
    Ако на суд се извади извештајот за депресија и дека ти си се фрлил и си пробал да се самоубиеш без разлика каква и да е жена ти ако психички стабилна детето ќе оди кај нејзе. Ти ако мислиш дека ќе можеш целосно внимание да и посветиш на малолетната ќерка при тоа и на две полнолетни деца во ред ама ако ти е само за да ја казниш нејзе верувај дека штета ќе му направиш на малото дете. Со тоа што си решил ти да се самоубиеш и ти си решил сите деца да си ги оставиш и да патат.

На crimson, TheDreamGirl, manako1 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Kalimero123

Kalimero123 Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2021
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    117
    А така неможело подобро вака да ја жалат лугето и наводно образот и е чист

4. Kalimero123

Kalimero123 Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2021
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    117
    Нема што да барам на суд ,и откаде тие изреки дека сум ,психицки нестабилен,нема да можам да се гриќам за семејството ,јаки дијагнози ,А ДА НЕ Е ОБРАТНО? стабилна лицнос не ги вози малолетните деца со лјубојнико и ги тера да го фотографираат па паблик ги објавува сликите и тој недоквацен не се зурка и грли пред цела јавнос на груди му лежи ТУКУ ИНТИМНО не бега не напушта .а околу самоубиството секому мозе да му се слуци нервен напад од тешки планини срушени врз грб а тој што ти ги нанел свесно одговара .
    Асега да ве прашам каде ви е чуството,лјутското во вас реалисти сте или феминисти??? Јас сум првото а доколку се преставев со истите прасханја како ЕВА со слика аватар од грејно кјути девојка и пол женски ,дали ке говоревте исто??? и дали воопшто ке имаше еден негативец ?МИСЛАМ НЕ ,СИГУРНО НЕ позззззз

5. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.822
    Допаѓања:
    39.491
    Човеку ,опседнат си со жена ти. Утре да сака да се врати , со раширени раце ќе ја примиш, овде мачо глумиш .

На TheDreamGirl, sikica7, Meckicja и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.497
    Па ти сам кажа дека си сакал да се самоубиеш ама те спасиле. И тоа што жена ти ги вози децата со швалерот нема никаква врска со твојот проблем што сакаш да го решиш. Ако веќе си посегнал по самоубиство значи психички си растроен и треба прво себеси да се средиш. Како што ти кажа и членката опседнат си со тоа што ти го направила жена ти. Наместо тука да се објаснуваш оди обрни внимание на возрасните деца и воспитувај ги.

На manako1 и Mikha4 им се допаѓа ова.
  7. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Ти си ја удрил, а таа (така ти велиш) ги напуштила децата без да и е гајле, а за неверството зборуваш 99 посто од времето.
    Неверството е најмал проблем во вашава ситуација друже.
    Се сликала со швалерот и објавила на фејсбук. Добро.
    Премини преку неверството, не си ни прв ни последен маж чија жена нашла швалер и фокусирајте се на децата.
    Децата нема да памтат дали на сликата со швалерот и било деколтето отворено или затворено, ќе памтат дека мајка им си заминала и татко им ја удрил мајка им.
    Затоа престани да се оптеретуваш со неверството пошто не можеш тука ништо да сториш.
    Судот нема да ти додели тебе деца магично затоа што жена ти те повредила со тоа што си нашла швалер, пошто неверството не е кривично дело.
    Судот ќе разгледува дали таа стварно ги напуштила, и ако ги напуштила, тоа е кривично дело и влијае на старателството.
    Исто ко што твоето покажано насилство влијае на старателството затоа што и тоа е кривично дело.
    Наместо да се расправате цело време за сликата со швалерот, фокусирајте се двајцата на децата пошто двајцата сте ја заебале работата.

На manako1, IRBBB, Mikha4 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Kalimero123

Kalimero123 Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2021
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    117
    Инстантна грешка за неверници од ваков ранк нема место во мој живот а колку сум маџо мен е тоа знаат тие што пробале ,дружиле со мене
    самоубиството е емотивен напад предизвикан од некој и некого да и тоа ноке касно ама ако бог те живее ни земја не те сака,тоа не знаџи дека имаш психички остаток моментален трауматицен напад предизвикан од силен емоционален стрес излекувано кога сум увидел за која будалетинка ,неверница,а децата има и реков сертификати,фудбалери првенци ,фаци у град девојки врти за озбилно песни снима 205 цм 90 кг зар би дозволиле мајка им да биде малтретирана зошто сакаше да и го млати лјубојнико?? јас му реков стоп отстапи немој остави сама ке си извадат оџи а тоа не е обицно возенје ги побарува на гости јас ги пракам тој се оптегнал ко крап таа го масира ,поминува ги срекава двете помалите низ град да ве извозам сакате ,која му е намерата ,педофил ли е?? а кој сум јас и колку се гризам за децата тоа знае цел град
    не се обични слики и детето е големо момицката голема е најмалата е најмала на полнолетни деца ни не спагаат во ова ,се гризам и ке се гризам и сум добар татко не сум ја удрил удиранје е ако со парцето пластика сум го дрзел во рака и удирал замавнал без намера да ја повредам аман те бре луге па не е крај света нит убиство син голем керка за три месеца полнолетна најмалата каде ме ставате во ова игра мене ова се хипербола на ЦСР и истеце лимитот законски си е законски за поцеток губи старателство по 3 месеца,па секине мерката оти е неоснована не ќивее со мене а за 1 година фиктивно престанува бракот таа освен ако јас не стопирам не и е избезно сето ова а цср не постапува

На NewMama му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Kalimero123

Kalimero123 Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2021
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    117
    И дали може малку ,позитивна енергија ,дружба ,не ме одравте ко орли ,само затоа што сум машко и повеке од јасно сум во право

10. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.481
    Допаѓања:
    96.948
    Уште ја тупи човеков:bug:

На IRBBB, TheDreamGirl, sikica7 и 5 други им се допаѓа ова.
  11. NewMama

NewMama Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2019
    Пораки:
    1.234
    Допаѓања:
    3.081
    Има посебни теми за позитива и дружба. Батали се. Што ќе биде нека биде. Гледај сега животот пред тебе и децата. Батали ја темава

На manako1 и Kalimero123 им се допаѓа ова.
  12. Kalimero123

Kalimero123 Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2021
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    117
    Па ја тупам зошто има негативци,свиркаци,а кој сум јас знае само една личнос на форумов делимицно ,дека сум прошол ногу претрпел,многу,заслужен ногу,одликуван ногу,бил каде што некој само моќе на филм да види ,а сепак и покрај сите свиркаци и аттентати стојам стабилен и сум добар родител моето пожртвуванос кон семејството и децата и покрај се со години наназад е била на прво место
    благодарам за сваканјето и подршката во смисол на негативното етикетирање од страна на поедини членови

13. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.481
    Допаѓања:
    96.948
    И?
    Само ти си сето тоа?
    Други на форумов и на светот нема добри родители кои прошле многу и кои се успешни итн, итн?
    Треба орден, признание, наклон?
    Сите ние сме си за нас онакви какви што сме. Другите ниту ги интересира, ниту треба да ги интересира. Најмалку некој па на форум.

На IRBBB, TheDreamGirl, Nikolina35 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Kalimero123

Kalimero123 Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2021
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    117
    и нетреба сепак треба да се има еден компромис дали ова е е тема која со нормала би ја бранел понезниот пол ама да бидеме лјуге реалисти пред се .А апсолутно секој е уникат ,ама има заслуги кои неби сакал да ги презентирам ,кои во најтешки моменти некој ги дал за доброто на сите па останал стабилен и посветен само мегу редови син ми првото млеко го испи со пари исплатени за бедем на дрзавата

15. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.497
    Емотивно си нестабилен за себеси, а камо ли за децата. Со тоа што ти си решил да се самоубиеш не си размислил што ќе биде понатака со децата, тогаш не ти беа важни? Ако се самоубиеше пак ќе беше жена ти со љубовникот што ќе ги чуваат децата. Продолжи понатака и биди нормален татко.

На TheDreamGirl, manako1, minne992 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Kalimero123

Kalimero123 Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2021
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    117
    реков не се знаеше тогаш за прелјубата низ се што сум прошол тоа беше директен удар ЗОШТО?? затоа постои и опроштално писмо некам да го цитирам само може да ти кажам дека содржината е дека сите ги сакам и сум револтиран од оваа постапка од нејзе за се што имам дадено ,инаку таа е запознаена за мојата стабилнос наназад низ што сум прошол ,И ТОА ГО ЕСАПИ И МЕ ЕМОТИВНО МИНИРА ДА ЕСКАЛИРАМ

17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Не си во право @Kalimero123 за ништо. Ти треба разговор со психилог.

На crimson и TheDreamGirl им се допаѓа ова.
  18. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.497
    Значи сепак има и нешто од твоја страна што не било во ред и што она знаела и го трпела и на крај и дошло преку глава. Затоа не треба да се објаснуваш тука многу зошто не ја знаеме ни другата страна. Секој си има свои граници.

На crimson и manako1 им се допаѓа ова.
  19. Kalimero123

Kalimero123 Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2021
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    117
    fala
    [to ne e vo red [to ja branev drzavata???i pokraj site sliki ostanav stabilen ?? [to osven uverenija i blagodarnici dobiv rabota da se tu[iram po sneg dozd i ne rekov of tuku na ??? i [totrpela ona so toa osven deka ima zasluzen soprug deka koga bev nevraboten cuvav deca i koristev tetra peleni retko koj gi znae nad 45 g roditeli gi pomnat

Последна измена: 22 септември 2021
  20. Kalimero123

Kalimero123 Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2021
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    117
    222304800_543188260139312_7299621436100723493_n.jpg

222304800_543188260139312_7299621436100723493_n.jpg

242460206_228703159274945_2938259882794329353_n.jpg