Развод

Дискусија во 'Брак' започната од lalezzz, 2 јуни 2010.

1. Elena1001

Elena1001 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2016
    Пораки:
    438
    Допаѓања:
    2.075
    Прашање е дали таа женска особа треба да остане со него.
    Штом го контролора значи сватила дека тој оди и со други...има швалерки.
    Веројатно му "простила" и затоа сега пробува да го проверува.
    Прашањето не верувам дека ти е за некој од семејство/фамилија бидејќи во првичниот пост не пиша пр.имаме женска особа во фамилија..не малтретира...како да се спасиме или ете ти како да се спасиш.
    Ти праша дали да се разведе?
    Мој совет нека се разведе бидејќи ла.но цел живот е ла.но. Или нека си го држи к.рот во гаќи.
    Тие што се тешат дека поради жените биле такви итн и глумат светици за да ги спасат од тој брак, најчесто завршуваат како првите жени а може и полошо.
    Затоа убаво ти кажаа членките, ако ти е за фамилија нема што да се мешаш, ако имаш некоја емотивна врска бегај што подалеку.

На JasBee11 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. @Ant

@Ant Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2025
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    61
    За свекрвата ми е.Почна истото што го прави и на мажот и истото и на нејзиниот син.Пред 1 месец си ги помина границите дојде во нашиот стан и почна да коментира муабети за бркање од истиот.Хистерична е.А овој кутриот не знам зошто ја трпи.Едноставно има две опции или тој самиот да и покаже црвен картон или синот да ја збрише од животот трето нема!
    П.с.без осуда,на секој можен начин е пробано да и се угоди

3. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    740
    Допаѓања:
    1.362
    A станот на чиe име е?

4. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.156
    Допаѓања:
    32.029
    На тебе ништо нема да ти смени ако они се разведат, она пак може да ви доаѓа и да ве нервира.
    Спасот е само клуч на врата и игнорирање.

На Simon4e0507, @Ant и JasBee11 им се допаѓа ова.
  5. @Ant

@Ant Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2025
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    61
    На маж ми

6. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    8.924
    Допаѓања:
    26.944
    Епа игнор и уживај со маж ти.

На Dekoo и JasBee11 им се допаѓа ова.
  7. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    740
    Допаѓања:
    1.362

епа како ќе ве брка од истиот? Ја тука више би му барал на мажот имотен лист да видам дека е на негово име хаха

8. @Ant

@Ant Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2025
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    61
    Не е нормална

9. JasBee11

JasBee11 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2024
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    780
    А сопругот не може да воведе ред, или евентуално да ја однесе на лекар, психолог, психијатар?

Ти на дистанца или што викаш црвен картон додели и.

На Simon4e0507 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.992
    Допаѓања:
    14.332
    Жената веројатно има психички проблем, од кога е вака, маж ти што вели?
    Ако можете со убаво да ја однесете на психијатар, колку години е?

На JasBee11 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. @Ant

@Ant Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2025
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    61
    60

12. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.414
    Допаѓања:
    11.736
    Из ит џаст ми, ама :tmi:

Се сеќавам во Снаи и Свекрви, пред само некој месец, 10 страни се испишаа, кога сте отишле на гости кај нив, луѓето ви ја отстапиле нивната спална. Ноќта културно си ја заклучиле трпезаријата, за да си бидат интимни.

И тоа наводно беше страшен проблем :D

Сега во 3 теми од вчера се прашува исто, а вметнат делот за секс again :D

Like who on Earth, ако свекрвата е вистински проблем за цело семејство, ќе го постави прашањето вака? :D

Зошто во акцент пак е бракот и нивниот секс? :*:

Последна измена: 24 март 2026 во 14:27
    На Simon4e0507, Dentina, JasBee11 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    22.045
    Допаѓања:
    203.413
    Чекав да видам на кого ќе му текне:D.
    Некој овде не е во ред, дали снаата, дали свекрвата-не знаеме.
    Чекаме да пише и свекрвата, да праша дали (и како) синот да се разведе од снаата:~:

На Polyincognito, Simon4e0507, Dentina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. @Ant

@Ant Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2025
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    61
    Па како да ви објаснам дека нејзините пиздарии продолжија..Тогаш испадна работата дека била љубоморна на синот и намерно глумела мед и млеко.Сега уште триста пиздарии ни направи на цела фамилија и се прашувам како може некој да живее со таков човек што си го прогонува сопствениот син најпрво а после сопругот.

Ја да сум машко не би трпела таква жена па мајка Јана да е

Па жената на нас ни вика да сме оделе на психолог..а не сфаќа дека таа е самата проблем во семејството со нејзините фрустрации ..ме има и мене вреѓано пред сите дека сум била дебела..а и самата не се погледнала во огледало дека не е способна за ништо и дека старее.Ама ептен свекоров ја трпи дека нема каде да оди

15. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    740
    Допаѓања:
    1.362
    Може на форумџиката и се К О Т И де :) Еее па и вие

16. JasBee11

JasBee11 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2024
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    780
    Женава навредува на големо и од твоја страна е за црвен картон, јас не би и дозволила да ми стапне дома. И треба установа некоја, но ти за тоа не треба да се мешаш, тоа е работа на сопругот/синот. И прашања од типот дали мажот нејзин ја трпи или не, тоа тој треба да си реши, пресече. Ти само треба да ја игнорираш и да и кажеш дека твојот живот, изглед, дом е твоја лична ствар. Коментарите нека си ги задржи за себе и ако евентуално има пријателка да ја трпи вака "сезнајка".

17. @Ant

@Ant Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2025
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    61
    Па искрено не знам.Го демнее маж ми со пораки навечер кај си дома ли си и сл.и кога е излезен истото.Јас еднаш и реков има сопруга(јас)и јас ќе се грижам за тоа кај е и што е ако не е способен за брак нека седи кај вас на цицка и нека цица на 30 години.И заќуте

18. @Ant

@Ant Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2025
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    61
    Искрено не посакувам на никој да се најде во ваква ситуација во животот и вакви проблеми,а и хистерична е и спрема пријателите нејзини и на свекорот сите и сметаат и кој и да дојде на кафе му одвраќа све и свашта.Плус научена е цел живот сите дома да и попуштаат и да биде по нејзино и јас сега бидејќи не и попуштам и правам контра од нејзиното се нервира.Еднаш и со нејзина пријателка се караше по телефон и се дереше зошто сфати дека нема да биде по нејзино.И јас многу се навредив во ситуацијата каде што не бркаше од станот наш а свекорот ќутеше како муле некое и ништо не и рече.Која е причината не знам.Ама знам само едно дека вистински маж не би ја трпел и би ја отстранил одма па не за секс да е за шо сака нека е.А и човекот ми се пожали дека ќе се пресели во викендица и дека постојано се караат и дека веќе ништо не му е убаво со неа и дека ради реда ги прави сите работи(у превод сопствени потреби)ама ајде да видиме .

19. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.325
    Допаѓања:
    44.272
    Како ги сеќавате :D Јас треба да лутам низ беспатијата на фемина за да ми текне кој е кој член..немам шанса за тонч :(

А како може да го прогонува ако овој на пример ја блокира на сите апликации?
    Станот е поклон или маж ти го заработи. Ако е поклон ваљда и свекрва ти го плаќала, па сега си изведува бесни глисти.. Шо има тебе да те навреди, ако маж ти е муле, мајка му ќе го вози. Обично така оди со мамините синови.

На riba79, Mr.Limonko, JasBee11 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. @Ant

@Ant Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2025
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    61
    Нема врска тоа никој не е вреден да трпи некого.Маж и нејзин е муле што ќути ,ја би ја остаила без кров доста ни е од малтретирања.Не се разбира жената од муабет