Човекот има проблеми со простата оваа му се качува на глава со нејзините пиздарии .А и она има дијабетес и почнаа нозете да и имаат рани.Така да не мислам дека е способна толку колку што е љубоморна Да и на фб им пишува .Почнаа луѓево да не мислат за ненормални
Дијабетес имаат и малди луѓе и не ги спречува тоа во остварување на сексуален чин и не може рани од дијабетес да се појават.
Епа накај 70 иде оваа. Иначе на пријател наш му се појавија а со дијабетес е.Не ми објаснувајте.Тоа е почеток на гангрена
Чудно мајка ми ни на име не може да ги наброи моите другари. Очигледно маж ти те лаже и тој сам и кажува информации.. И сигурно тој и дава отчет кој му се другари, која е потребата да ги има на фејс и броевите на сите негови другари. Малолетен е маж ти?
Сте се нашле со сверквица како грнче со капаче Ако е ваква како што опишуваш, тогаш ти си пута 2 според писанијава тука, а и по опсесијата твоја со нејзиниот сексуален живот
Се чудам зошто и која е причината што некои луѓе трпат некого у брак ако не е способен за онаа работа искрено мене да ми се дешава како на свекоров одма би се отарасила а посебно на стари години кај што немаш живци за ништо и кај шо не не држи ништо
Вчера во 3 теми нè праша дали тој останува со неа поради сексот и задоволството, сега па наводно тоа го немал Е ај
Живееле заедно повеќе од 50г и сега треба да се разведат затоа што на снаата не и одговара свекрвата?
А зошто да не се спаси и на старост да проживее?Па сите негови пријатели го делат истото мислење со мене зошто им е жал за човекот дека е добар и наивен
Тогаш сите жени ќе се разведуваа на стари години пошо на мажот не му пее веќе петелот ( ај да не бидам проста).
У денешно време никој не трпи никого да ти кажам.Плус има луѓе што се разведуваат кога више не иде и не ги држи ништо у бракот