Добро е другар што си сватил, Си изгубил семејство ама си сватил. Сега чекор по чекор напред стабилно и смело.
a bogami da ti kazam i ne bilo nisto tesko da se napraj ako se saka i ako se ima zelba ko mozev kocka i cigari da ostam za brzo vreme i alkohol ce ostam ..cigari nepusam 2 godini a non stop cigari i zapalka v dzeb imam
Во секој случај, самопризнавањето и барањето начин да се поправиш @Acko 85 PP значи дека си на добар пат. Се каеш, свесен си дека си згрешил, тоа е добро пред се за себе, да бидрш подобар човек и подобар татко. Разведен или не - татко ќе бидеш засекогаш, ти ќе ди огледало и пример за тоа дете. А за женати,па чим сте биле во врска, сте се решиле за брак, дете... значи имало нешто тука. Имало, сте го зезнале, умрело.. факт е тоа. Ама не губи надеж, може не одма, може за некоја година ќе ви се спојат коцките пак. Има шанси
sega bratce cekor po cekor stabilno i smelo seto vo red ama za kogo seto to za samio sebe ??? ko ce izgubis semejstvo bogami gubis se ama ete jas sum edna budala pa se nadevam deka ce smenam nesto e sega dali ce uspem ostanuva da vidam
i jas na to se nadevam i vistinski go sakam da se desi ama dali ce doziveam takvo nesto ili ce si ostani vaka situacijava neznam
Немој да се откажуваш, на добар пат си, продолжи така, јасно е дека преку ноќ не може да се смени ништо,ама труди се, обидувај се, доближи и се на жената. Дека ќе е тешко да знаеш ќе е. Дека на моменти ќе боли и тоа ќе биде. Зошто најголемите непреболи во животот се за грешките кои сме си ги направиле ние сами, и кога се уништило еве како сега семејство и тоа по наша вина. Да си прости човек на севе е најтешко. Дури и ако другите ти простат.
Вие прилепчаните ретко не уплескувате работа.. Ова од искуство!!! Арно решила да стапи во брак со тебе, си ја нашол некоја наивна хахахахха Или малку глупава Јас да сум, не само што нема да ти дадам шанса, туку и детето нема да го видиш додека не направи 18 години па само реши за својата иднина хаха Па уште викаш дека не си ја изневерил хахаххахаха Абе седи мирен, се коцкал, пиел и не изневерил... кажувај приказни на тие што не ги знаат ваквиот тип на луѓе хаха
Mnogu ispraven odgovor poslednive meseci sum vo avganistan na privremena rabota i veruvaj ovde otkako dojdov svativ kolku sum gresel i s izgubiv ednostavno sam nemozam da si se prepoznam ama da se nadevame ke se desi cudo i ke uspeam
E da tebe mozi ti zvuci prikazna ama jas stvarno neni se ispuliv vo druga zena a ne da napram neverstvo oti samo razmisliv deka ako ja izneveram nea ke i go ocrnam liceto na cerkami i posle tolku godini razvod nitu ednas ne sum se pojavil vo javnost so druga zena
Друже, после толку годишна врска со прилепчанец на твои години, научив како дишете и како размислувате.. Малку сте терсене, сакал ти да признаеш или не. Не ти земам за зло.. Ама со самото коцкање и пиење, името на ќерка ти си го оцрнел за навек. Секогаш ќе биде ќерката на пијаницата и коцкарот, не се секирај ти.. и со 100 жени да си легнал, немаше толку црно да биде. Кога тогаш не си мислел со горната глава, џабе ти е сега
Не дај Боже никогаш на негово место да сум, никој да не биде. ..два лоши порока има типот... Јас не познавам коцкар и алкохоличар да биде и женкар во исто време..они несакаат жени, не мсилат на деца..флашата и заровите им се оргазам. Му посакувам среќа и успех, ама долготраен успех без да има рецидиви, за да не биде страм за детето кога ке порасне и срам за фамилијата. Окрутно од моја страна, нели!? (помислете само како им е на тие семејства со вакви пороци)
Fala mnogu na ubavite zboroj pa i koga ce dodademe bivs pripadnik na specijalni edinici i momentalno platenik vo avganistan ce bidi kompletna tortava ..... znaci jas neznam kakvo iskustvo si imala so prilepcani ama ne e fer da gi sporeduvas site da gi stavas vo ista kosnica oti jas dolgo vreme sum vo skopje skoro 12 godini pa nemozam da kazam deka site skopjanki se isti a se iznagledav dosta mnogu po skopje
e togas tesko mene ama nema da se otkazam duri ne ja vidam da e vo seriozna vrska ili stapi vo drug brak vo tie situaci se povlekuvam nema pojce so da se mesam i baram proska