@meckicka ne malku,jas bi te sovetuvala za sekogash da izlezesh od toj lavirint vo koj se naogash...vozrasna zena da jade kotek ,sinkir malo dete si pa so vospitni kotek ke te prevaspitava...I od shto strav ti e ako se razvedesh?? Deka ke ostanesh bez nego???ili ke ti falat kotekot i psihichkite torturi shto gi dobivash redovno na meni site ovie godini???? Neznam kako ne ti fali mir i spokoj vo dushata???Psihichki Ne li si izedena na tie torturi???
@meckicka Pred nekoj mesec moze i godina te citav so istive "problemi" i postovi samo pod drug nickname. ili trolas ili ne znam sto ti e problemot I togas istive muabeti se vrtea Uzas
Lele mn vreme ke mi treba i nz u koja tema pisuvase ama prvo slobodno vreme ke pobaram Istive postovi a lugevo se trudat da pomognat. isto bese i togas
Со тек на време бракот прераснува во (убава) навика.. Нема да ги имаш истите чувства како кога си се омажила, но почитта, довербата, миговите поминати со мажот се она што вреди..она за што се останува во брак. Без тоа, брак не е брак. Тебе не ти е проблемот што си оладила.. Ти имаш многу поголем проблем.. за жал
Dusa mila sosema te sfakam i nekako sum vo slicna situacija so tebe samo so jas imam dete i sum bez rabota no i pomlada od tebe no ti ako go ostavis nema za sto da zazalis si imas se sto ti e potrebno pa prijateli izleguvanje nemlra vednas nekogo da zapoznaes pa da ispadne ist ko nego po poleka ke si vrvis rabotite. Ako imas potreba pisi mi LP
Коа партнерот ќе крене рака на вас или ќе почне да врши психичка тортура не ми е јасно како кај вас не се ствара револт, бес, желба да вратите, па наведнувате глави и уште сакате дете да му родите. Цел живот да немам деца со таков не би одгледала заедничко дете.
Vcera koga mu pokazav zabi ehee denes vekee podrug i toa pomagalo koga mu rekov ke si soberam stvarite ostana ocuden i taka pocna na podrug nacin da se odnesuva
Retko znaci se slucuva da me udre i retko se karame zbaci ne e bas sekojden ama sekoja kavga zavrsuva taka
@meckicka велиш дека се плашиш ако останеш без него дека ќе си сама иможеби ќе немаш шанса за да имсш некој друг, ама зспрсшај се и одговори си реално - зар сега имаш некого вистински??? И 32 години не се многу, ѕирни во темана 30 и сингл. Немаш ни деца кои те врзуваат со него. Ослободи се и ќе најдеш некој кој те заслужува и со кој ќе си имаш семејство.
Ја мислам дека мозокот ти го измеситил, па може треба да продолжи и па да ти го намести како што бил Не знам зошто членките се замараат со таквите како тебе, на кои очигледно им многу одговара да на 21-ви век ваков живот да водат. Се жали прво демек, па после го брани оти не било секој ден. Абе остани си таму кај што си си, пишувај си во другите теми, немаш ти проблем.
Тука е проблемот, му се закануваш цело време со идно време. Еднаш само замини чим више имаш свој стан и тек тогаш ке видиш каков ке биде. Тука постави му правила. Џабе што збориш ЌЕ си заминела, не си го направила тоа до сега и он лега на таа карта дека само си збориш оти ќе си заминеш а ништо од тоа. Ке видиш дека на старото ке се врати. Ти посакувам само што побрзо да ти дојде паметот и да си заминеш од таму и да сфатиш дека ти треба подобар човеке во животот. Луѓе и на 40 и на 50 си наоѓаат партнери, остави тоа дека нема никад да најдеш некој.
Те замолувам тие резултати да не ти бидат преокупација. имаш многу посериозен проблем, велиш дека ти е страв да си без него,дека ке боли.... но зарем не боли фактот што толку години го трпиш него а уште не си се зарадувала на дете... јас моментално се наоѓам во ужасна ситуација, иако не толку лоша како твојата... да ги имам сите тие услови и подршка сега во моментот ќе си заминам... да си без него повеќе внимание на себе ќе свртиш, можеби некој ќе запознаеш... Смени ги работите додека можеш...
Си му ги стресла гаќите Си го стресла за сите пари, маме си му ебала Џабе муабети околу твојот "проблем". Едноставно боље ти е така, по старо, онака рутински, ќе го стресеш па после он убаво ќе те протресе. Шта речи а не заплакати.