со типот што се гледам 3 и пол години ми рече дека сум грда дека не можел ни на слика да ме гледам,толку многу ме здоболе што посакував да не постојам.животот ми е хаос..
Soberi hrabrost i trgni se od nego ! Koj e toj da te navreduva be? neka vidi deka i posle nego ima zivot , deka toj ne e edinstven.Znaci ne znae da te ceni TOJ ne te zasluzuva!
Не ги земај личностите кои дошле во твојот живот за загарантирано. Луѓето доаѓаат, те учат лекција, си одат. Како во школо... Колку моменти и да сте имале нема да направат да ти биде личноста тебе животен сопатник. Живеј го животот самостојно, не биди зависна од било кој, не дозволувај да ти зависи иднината од некој што нема ни да ти биде важен во иднина!
дозволив тоа да се случи ..доволив др да раководи со мојот живот...сега се наоѓам на дното како во некој амбис....незанам како понатаму....може ке ме осудувате но секој е различен карактер и различно ги доживував работите што му се случуваат...(едноставно не сум храбра)
Крај е кога ќе нема ни назад ни напред. Ти сигурно не си 80 годишна за вака да жалиш. Види ја шансата која ти ја дал, ти го ослободил твојот живот за да живееш самостојно, независно. За тоа треба да бидеш благодарна!
да во право си....благодарана сум за тоа....мора живото да продолжи и некои работи да ги заклучиме ид а ги оставиме ....фала ти многу..
Да знаеш дека ни слика да ти види не заслужува! Одма да го прекинеш контактот со него. Не е се така црно, ќе помине и оваа препрека, ќе најдеш некој што ќе ти вели дека си убава и ќе те почитува.
Kakva e ovaa ljubov koja trae posle 4 godini? Trae bez da te vidam, bez da te slusnam..? Duri ni toa sto I dvajcata imame prsten na raka, ne ja sprecuva da me paralizira sekogas koga ke pomislam na tebe, a mislam sekoj den.Tolku e silna sto mi go obzema teloto I umot I me vraka vo edno srekno vreme.I samo togas, ti gi kazuvam site zborovi koi nikogas ne mozev da gi izgovoram I gi popravam site greski koi gi napravivme..No, kratko trae taa izmama.Se vrakam vo realnosta vo koja jas I ti poveke ne postoime. Dali ova nekogas ke pomine? Uste kolku ke trae? Sakam samo da zaboravam se sto me vlece nazad I da mu vozvratam so ista mera na covekot koj tolku mnogu me saka.No,ne mozam, barem ne za sega... Ti ne bese nisto posebno.Imase prosecna ubavina, nesovrsena nasmevka, bez gusta kosa, oci koi saraat naokolu,ne bese visok, ni atletski graden..No sepak se cuvstvuvav nesigurno pokraj tebe.Mi se cinese deka ne postoi nikoj poubav na svetot.Go sakav tvojot aroganten pogled i ironicna nasmevka.Gi sakav tvoite race, tvojata pregratka..Samo se nadevam deka i taa te saka barem polovina od toa kolku jas te sakam..Seuste..Za zal... #A.H.2011
Ve molam za nekoj sovet... postojano sum nervozna lesno izbuvnubam zaradi toa sto rabotite mi trgnuvaat sekogas naopaku. Nakratko kazano baksuz sum vo se apsolutno vo se. Kakoo da go resham ova stvarno neznam. I vecerva isto mi pomina uf aman veke ne se izdrzuva ova
здраво мислам дека ти фали малку поголема самодоверба,и поради тоа сто постојано пред да направиш нешто мислиш дека ке згрешиш кај тебе се појавува нервоза...не заборавај дека сите сме посебни на свој начин, време е да се прифатиш таква каква што си,и секогаш кога ке згрешиш наместо да избувнуваш,размисли и извлечи поука,верувај сум го имала истиот проблем а сега се чувствувам прекрасно,и неразбрав што е тоа се што ти оди наопаку
Девојки уживајте си и воопшто не се преоптеретувајте со неважни работи. Потребно е малку оптимистичка волја за успех и среќа.