Adamsova ,te molam ne me citiraj,ne se opravam so tebe, dadov mislenje na clenkata sto bara pomos ,site go znaat poslednoto resenie ako ne biva nisto drugo.Ne me interesira tvojot stav.
Ne se raspravajte site ste vo pravo ama razvodot ne e resenie nie sme 7god zaedno i plus posle brak kako da se razvedam koga i dete imamene e toa resenie ne se tepame pa da se razveduvame, porano i kjotek trpele da bideme iskreni.
Spred tebe sto da pravam da zemam da go ostavam da go dadam deteto vo dom za fakultet so oogled ne si mazena i nemash deca da imash maz i deca barem malce ke svatish vo kakva situacija sum poz.
Epa ne baraj mislenja tuka Em sakas soveti,em nervozna si posle toa Ni ti sama ne znaes so sakas Za se vo zivotot ima svoe vreme Valjda nema da polagas kola na 76 godini,neli?! Fakuletot koa ke go zavrsish sho? So dete mislis taka lesno e da zavrsis fakultet Zapisi se,posle ke bidish glavna na izgorenata banka
Девојко, чекај, кажи прво колку години имаш, напиши поубаво а не тој првиот реферат, ништо неможе човек да те разбере, си пишала дека сакаш и факс и дете, а не дека си мажена долги години и веќе имаш дете. Пишете поубаво, за да можеме убаво да ве советуваме. Од твоето напишано јас заклучив дека си пресно омажена и он не ти дава на факс да одиш.
Pisav kolku sum mazena deteto mi e skoro 8 meseci mlada sum nemam uste ni 25 god. Ama toj ne se soglasuva za faks ne mi dozvoluva
A bebeto od 8 meseci koj ke i go cuva Mazot i? Ma da sekako Letaat bez padobran,posle krivo im e za nekoi moznosti so mozele da gi napravat,a ne gi napravile So ja bara vinata odma vo mazot i?
@Macimaxi3 , Не ти дава моментално да се запишеш или уопште не сака да одиш на факс макар и покасно во животот?
Види, мислам дека треба да почекаш некое време додека детето да пркне малку. Па ќе оди во градинка, ти таман ќе можеш да се вработиш и пари да собереш за факултет. А дали има некој шо ќе ти го чува детето? Мајка, сестра?
Spored mestoto kaj so ziveeme,vo nasata golema Makedonija i ne treba da si vidovnjak,se e jasno abe teraj taka,site bez fax stanaa golemi gazdi,uzivaj haha