Разговарајте за да ви олесни душата

Дискусија во 'Психологија' започната од Buddygirl, 5 февруари 2013.

1. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2025
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    456
    И јас понекогаш така се осеќам:hug::l::l::l:кога на човек ќе му дојде преку глава, обиди се да спиеш подобро. Сонот е многу важен:)

2. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.256
    Допаѓања:
    16.528
    Јас сум Анксиозна и депресивна, на лекови сум.

На Лејди Гага му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2025
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    456
    Извини, не мислев така;(не знаев дека е лоша ситуацијата кај тебе.
    Ти праќам сила:hug:

4. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.219
    Допаѓања:
    12.041
    Дали има некој сличен како мене..
    Кога треба да патувам повеќе од еден час јас се чувствувам ужасно. Значи тогаш ме трефнува во кола паничен и почнува да ми се лоши. Посебно во ПМС, ептен тешко издржувам, во други денови за пола час, час ми се разминува ама како вчера на пример 8, 9 часа патување јас скоро цел пат бев со вознемиреност и паничен напад ме трефна :envy:
    Не сум имала сообраќајка скраја да е, брат ми имаше пред некоја година ама не беше нешто страшно само гребната кола малку. Не знам од каде ми е тој страв од возење. Ужас.. Скратени ми се многу уживања поради ова. Јас патувам не дека не, ама овој немир кога знам што ме чека, ми крати пола задоволство.
    Имам одбивност кон возење и страв и воопшто не се чувствувам убаво, како паниката ми расте во кола, баш тогаш ми доагаат во мисли сите стресови и лоши моменти што ги имам поминато. Некои и не толку тешки, мене во тој момент ми изгледа најстрашно нешто и добивам паничен :yawn:
    Чувството е одвратноо. Одам на одмор, мене стрес ми е возењето :puke:
    Секогаш се напијам б витамини и магнезиум пред патување, ама џабе, во овие моменти тахикардии, стомакот ми врие, глава под стрес, аман :doh:
    Наскоро планирам и со психолог за ова, ама мислам дека секој страв ќе го победам овој нема :x

На M&M му/ѝ се допаѓа ова.