@Vitkano Не си должна да го трпиш, ако имаш услов да се иселиш од таму, исели се. Мајка ти може да се разведе и привремено живејте заедно, ако он почне да ве вознемирува пријавете го во полиција. И не си ти виновна што тој не знае да биде татко каков што треба. И слободно влези си во врска, дружи се не бегај од пријателства поради тоа што се срамиш од него, нема зошто ти да се срамиш. Оној што те сака ќе те прифати таква каква што си и. И на крај сепак тој што се дружи со тебе се дружи со тебе не со твојата фамилија.
Medicinskiot fakultet vo Skopje takov kakov sto e, so ovaa generacija i rabotite sto se pravat na neferski nacin mi ja ugasnaa celata motivacija i mnogu me iscrpi ova psiholoski
Немам на кој да кажам дека сакам друга. Да беше жива баба ми, неа ќе и кажев, барем таа можеше да ме разбере, вака ќе си чувам за себе.
Чувството кога некој,во кој си ја имал последната надеж,ти сврти грб е .... гаден АМА Не може да трае доживотно Еден ден секако ќе помине #тешење
Живеам на различен континент од сите кои ми беа блиски. Сум во контакт се разбира овде имам пријатели ама не е тоа тоа се чувствувам осамено и тажно особено сега во бременоста можеби се хормони не знам.