Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Разлика во висината

Дискусија во 'Врски' започната од she-17, 21 март 2010.

1. Blondy.92

Blondy.92 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    63
    Јас од бившиот бев повисока според бројки околу 5 цм ама он секогаш беше згрбавен и испаѓаше ко цела глава да сум повисока, не ми сметаше општо, но во ситуации кога идевме на свадба или пак за искачање облакав ниски штиклиња и бев секако многу повисока, ама тоа.. Сега во иднина се надевам ќе си фатам повисок дечко!! :)

2. jerryy

jerryy Активен член

Се зачлени на:
    19 мај 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Обожавам повисоки машки. Јас сум 1,60 и сите шо сум ги свиѓала или излегвала се џинови спрема мене. :)

3. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.650
    Допаѓања:
    106.687
    Па ние немаме некоја голема разлика во висината. Јас сум 165 а мм е 175 , таман :)

4. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    764
    Не сме многу разлика околу 15 сентиметри, таман штикли да си облечам и пак да е повисок :)

5. luvS2

luvS2 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    42
    Ајде бе па вие.. хах јас мислам не е толку битна висината колку изгледот...

6. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Да се 20 см, таман е според мене, девојката на штикли и само некој сантим пониска, тука не гледам проблем. Ама 30-40 см разлика... не знам, многу е. Не дека е важно некому во врска што мислам јас или некој друг, кој како си сака, ама не ви е тешка... комуникацијата :?: ?

На Bitter-Sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  7. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Мене благо кажано ме пали разликата у висина :D Јас сум така 157 некаде и од секогаш сум била по високи навежбани момци , за врски не сум имала многу а за мувачи така по 194-5 сум имала и баш ми било интересно :D :D :D

8. Draganche

Draganche Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    17
    Он е 1,82 а јас 1,60 .. :D ама таман ми е не се плашам колкави штикли ќе облечам и дали би била повисока од него ако ги носам :lol: :D

9. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    ич ама ич не е битна висината, немат да бидите метро и 50 60 70 итн цел живот.. а и ич не е битно ако се работит за 10цм.. еве кај мене дечкоми е малку 4 - 5цм понизок од мене па мене баш ми е супер :D ко ќе се работит за љубов висината не е никаков фактор а коментарите од другите пак - уште понебитни :D

10. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Никогаш не ме привлекувале многу повисоки машки, избегнував вакви. :lol: Дечко ми е ептен малку повисок од мене и супер ни е. :)

11. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Ни штилки не ме спасуваат. Јас сум 164-5 а тој е 190 скоро. Нека се криви, ке му купам космодиск.

12. mona22

mona22 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    684
    Допаѓања:
    1.858
    сопругот е повисок од мене едно 25см а може и повеќе но тоа не ни пречи на двајцата затоа што јас цело време си одам во штикли

13. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    сакам кога дечкото е повисок од мене :rofl: пошо сум опседната со превисоки штикли а и така сум висока 1,65 а он 1,82 и мајката кога ке се испентарам на штиклине таман работа да сум повисока од него..тоа ми се живи смешки коа ке видам такви парови.. :|
    Ма он повисок и така со рацете коа ке му се обесам околу врат и го гушкам.најубаво ми е :rofl: :inlove: :inlove:

14. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Со највисоките штикли кои ги имам сум некои 2 cm повисока од него, но во овие 5 месеци дали два пати се имаме сретнато, а јас да бидам на штикла. А, така сум десетина cm пониска и супер ни е. :)

15. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    21.181
    Дечко ми и повисок од мене околу 5цм,иако отсекогаш сум сакала дечкото да е повисок од мене околу 15цм,ама нема.И баш заради малата разлика во висината не си дозволував себеси да носам декои саглам штикли,бидејки не ми изгледа. убаво кога девојката е повисока,ама кога сватив дека самата се казнувам да носам штикли до 5 цм, а бидејки истите ми изгледаат како полжави па затоа и не носам,решив да не се замарам и да си носам какви сакам и повисоки,па иако не изгледа убаво. Битно мене ми е убаво кога ке се дотерам тип топ со штиклички,а ако не му одговара нему епа требало да порасне уште 10 цм минимум.

16. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Јас сум си малечка и секогаш сум навикната дечковците да бидат баајги повисоки од мене.
    Нит мене ми пречи, нит нив.
    Всушност со моите 155 цм. и да сакам не може машко да биде пониско од мене па и со штикли, па затоа никогаш не се замарам со разликата во висината, кога знам дека бар 15 цм ќе биде повисок од мене со сигурност. А не дека мене не ми одговара така. :D Во просек сите дечки ми биле добри 15-20 цм
    (една глава) повисоки. Инаку, тоа е најневажното нешто кога љубовта е во прашање.

17. KatWonderland

KatWonderland Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    49
    ахахах јас имам таков случај он е 2.00 а јас сум 1.66. Ептен многу а ? хехе :D

18. bekii

bekii Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    53
    И јас сум ниска некаде 1.56 а дечкоми е повискок од мене 20цм и повеќе и не ни претставува проблем ако сакам со штикли ако сакам ниско секако можам а и ми годи повисок дечко... :P

19. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Многу ми е важно да е машкото покрупно и повисоко од мене, инаку мислам не може ни да ме привлече воопшто. За среќа дечко ми е доста повисок, и штикли можам да носам и пак да е повисок. :rofl:

20. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    27
    хехехе од секогаш сум сакала висок дечко да имам и ми се оствари желбата :)