Разлика во висината

Дискусија во 'Врски' започната од she-17, 21 март 2010.

1. Blondy.92

Blondy.92 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    63
    Јас од бившиот бев повисока според бројки околу 5 цм ама он секогаш беше згрбавен и испаѓаше ко цела глава да сум повисока, не ми сметаше општо, но во ситуации кога идевме на свадба или пак за искачање облакав ниски штиклиња и бев секако многу повисока, ама тоа.. Сега во иднина се надевам ќе си фатам повисок дечко!! :)

2. jerryy

jerryy Активен член

Се зачлени на:
    19 мај 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Обожавам повисоки машки. Јас сум 1,60 и сите шо сум ги свиѓала или излегвала се џинови спрема мене. :)

3. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.985
    Допаѓања:
    108.454
    Па ние немаме некоја голема разлика во висината. Јас сум 165 а мм е 175 , таман :)

4. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765
    Не сме многу разлика околу 15 сентиметри, таман штикли да си облечам и пак да е повисок :)

5. luvS2

luvS2 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    43
    Ајде бе па вие.. хах јас мислам не е толку битна висината колку изгледот...

6. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Да се 20 см, таман е според мене, девојката на штикли и само некој сантим пониска, тука не гледам проблем. Ама 30-40 см разлика... не знам, многу е. Не дека е важно некому во врска што мислам јас или некој друг, кој како си сака, ама не ви е тешка... комуникацијата :?: ?

На Bitter-Sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  7. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Мене благо кажано ме пали разликата у висина :D Јас сум така 157 некаде и од секогаш сум била по високи навежбани момци , за врски не сум имала многу а за мувачи така по 194-5 сум имала и баш ми било интересно :D :D :D

8. Draganche

Draganche Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    17
    Он е 1,82 а јас 1,60 .. :D ама таман ми е не се плашам колкави штикли ќе облечам и дали би била повисока од него ако ги носам :lol: :D

9. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    ич ама ич не е битна висината, немат да бидите метро и 50 60 70 итн цел живот.. а и ич не е битно ако се работит за 10цм.. еве кај мене дечкоми е малку 4 - 5цм понизок од мене па мене баш ми е супер :D ко ќе се работит за љубов висината не е никаков фактор а коментарите од другите пак - уште понебитни :D

10. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Никогаш не ме привлекувале многу повисоки машки, избегнував вакви. :lol: Дечко ми е ептен малку повисок од мене и супер ни е. :)

11. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Ни штилки не ме спасуваат. Јас сум 164-5 а тој е 190 скоро. Нека се криви, ке му купам космодиск.

12. mona22

mona22 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    1.860
    сопругот е повисок од мене едно 25см а може и повеќе но тоа не ни пречи на двајцата затоа што јас цело време си одам во штикли

13. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.368
    Допаѓања:
    2.475
    сакам кога дечкото е повисок од мене :rofl: пошо сум опседната со превисоки штикли а и така сум висока 1,65 а он 1,82 и мајката кога ке се испентарам на штиклине таман работа да сум повисока од него..тоа ми се живи смешки коа ке видам такви парови.. :|
    Ма он повисок и така со рацете коа ке му се обесам околу врат и го гушкам.најубаво ми е :rofl: :inlove: :inlove:

14. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Со највисоките штикли кои ги имам сум некои 2 cm повисока од него, но во овие 5 месеци дали два пати се имаме сретнато, а јас да бидам на штикла. А, така сум десетина cm пониска и супер ни е. :)

15. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.978
    Допаѓања:
    21.188
    Дечко ми и повисок од мене околу 5цм,иако отсекогаш сум сакала дечкото да е повисок од мене околу 15цм,ама нема.И баш заради малата разлика во висината не си дозволував себеси да носам декои саглам штикли,бидејки не ми изгледа. убаво кога девојката е повисока,ама кога сватив дека самата се казнувам да носам штикли до 5 цм, а бидејки истите ми изгледаат како полжави па затоа и не носам,решив да не се замарам и да си носам какви сакам и повисоки,па иако не изгледа убаво. Битно мене ми е убаво кога ке се дотерам тип топ со штиклички,а ако не му одговара нему епа требало да порасне уште 10 цм минимум.

16. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Јас сум си малечка и секогаш сум навикната дечковците да бидат баајги повисоки од мене.
    Нит мене ми пречи, нит нив.
    Всушност со моите 155 цм. и да сакам не може машко да биде пониско од мене па и со штикли, па затоа никогаш не се замарам со разликата во висината, кога знам дека бар 15 цм ќе биде повисок од мене со сигурност. А не дека мене не ми одговара така. :D Во просек сите дечки ми биле добри 15-20 цм
    (една глава) повисоки. Инаку, тоа е најневажното нешто кога љубовта е во прашање.

17. KatWonderland

KatWonderland Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    49
    ахахах јас имам таков случај он е 2.00 а јас сум 1.66. Ептен многу а ? хехе :D

18. bekii

bekii Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    53
    И јас сум ниска некаде 1.56 а дечкоми е повискок од мене 20цм и повеќе и не ни претставува проблем ако сакам со штикли ако сакам ниско секако можам а и ми годи повисок дечко... :P

19. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Многу ми е важно да е машкото покрупно и повисоко од мене, инаку мислам не може ни да ме привлече воопшто. За среќа дечко ми е доста повисок, и штикли можам да носам и пак да е повисок. :rofl:

20. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    27
    хехехе од секогаш сум сакала висок дечко да имам и ми се оствари желбата :)