^^Исто и јас, и на штикли кога ќе се качам е повисок од мене, душичка моја висока И двајцата сме високи.
Цело време сум била со некои малку пониски од мене, или иста висина и конечно си најдов 2 метра чоек што е 15 цм повисок од мене, ама штикли пак никако носење
Jас сум 162цм а тој 174 и супер ни е мислам кога се муваме висејќи јас малку се потренам тој ја наведне главата и баш јако е инкау не ми смета висината мене КАРАКТЕРОТ ПРЕД СЕ !
Секогаш сум сакала повисок дечко до мене. Не премногу, туку умерено, со тоа што и највисоки штикли да облечам пак да биде барем малку повисок од мене. Сакам да се чувствувам дека јас сум женското. Јас сум 1,60 и си ја сакам висината најмногу на себе. За се' друго можам да бидам самокритична ама кога станува збор за висината сум многу нарцисоидна. Сметам дека е совршена висина за женско. Дечко ми е висок околу 1,80, плус, минус некој сантиметар. Со оглед на тоа што немам штикли пониски од 15 сантиметри одлично се вклопуваме. Таман сме. Како и да е, и на ниски кога сум сме таман и нема некоја видна разлика, и на високи штикли кога сум сме таман, пак он е повисок од мене.