Ниска сум, некогаш тоа ми се врти низ глава, како изгледаме заедно... Бившиот беше околу 180 и ретко кој мислеше дека сме пар ако не се држиме за рака Со овој сега сме помала разлика. Нему тоа му е симпатично па што има јас да се замарам
хаха кај ги наоѓате све по 2 м... )) ај остај што се 2м него и све со 30 цм пониски женски... Незнам ние по 178 што сме по дифолд ми се лепат се 180 цм мажи...
Јас сум 172,тој е 193. И на штикли кога ќе се качам пак е некои 8 цм повисок од мене,така што немаме гајле. А на високо,а на ниско,не ми пречи бидејќи сметам висината не е пресудна за врската. Според мене не игра голема улога...
Јас сум 1,68 а дечко ми е скоро 2 м. и тоа воопшто не ни смета. Мене баш ми е убаво да е повисок од мене, да се изгубам во прегратката негова
И јас тоа се чудам, кај ги наоѓаат толку високи Мене се пониски ми се лепат, еба*е тоа ксметот шо го имам. Јас за мои години сум доста висока. 1.80 сум некаде, неколку сантима минус плус, незнам точно. Дечко ми е 10cm понизок од мене. До скоро не си стварав толку комплекси како сега, бидејќи ја сум повисока од колку што треба да сум. Јас сум слабичка а он е малку полн. Тој дури сака и штикли да носам со него. Абе Астерикс и Обеликс, оригиналка.
Не се оптеретувај околу висината, тоа е последната работа за една врска што би требало да ја замислиш, и да е понизок битно е да те сака цени и почитува, да се пронаоѓате и да те прави среќна.
Same here. Јас 157, тој 205, демек бурек од глава ќе ми јадел. Додуша почесто ме нарекува „мојата џепна Венера“.
Со него научив брзо одење (тоа за да не мора да трчкам по него, па да изгледам смешно). Така, тој си оди нормално, а јас сум во мод - брзо одење. (Понекогаш кога ќе му текне, ме прашува да не треба да успориме )
Jas sum sredno visoka i neprirodno mi e koga mi priogjaat mnogu visoki dechki, preku 190 cm ili dvometrashi. A i ne znam koj im e filmot, na niv samite bi trebalo da im prechi, a oni bash se redovni. Kako i da e, oni si znaat za sebe, jas ne mozham, se chuvstvuvam kako da kje mi trebaat zhici za komunikacija so bandera Od daleku normalno deka ne se primetuva, ama koga kje zastane pokraj mene sekoj povisok od mene povekje od edna glava mi e turn off, pa i edna glava e mnogu. Za mene normalna mashka visina e od 175-185 cm. Mozhda i malku e 175. Okolu 180, plus-minus 2-3 izgleda idealno sproti mene. Zaokruzhiv na tie 10 santimetri, chisto da ne sitnicharam . Porano ne razmisluvav vaka, ama sega toa e shto e, se promeniv.
Не треба висината да е пречка за да се започне врска. Маж ми е многу повисок од мене - 32 см. Јас сум висока 1.55, а он 1.87. Добро функционираме. Не придавам значење на висината.
Jaс 162, тој 182 ама супер ни е, убаво ми е кога се губам во прегратка, а плус можам без проблем да си носам високи потпетици колкави сакам
Читам мислења демек утеха ќе си најдам ама... На почеток на врска сме, 30 цм е повисок... се плашам како би функционирале... висинава ептен комплекси ми набива... А за карактер сме ептен погодени и си одговараме.
хаха сите "проблеми" имаат со повисок маж,само јас обратно.Јас висока,и таман некој ќе бендисам -понизок од мене ќе испадни.Не ми оди некако
Како мал бев исправен права линија, но од првата љубов се до ден денешен на грбот имам мала грпка. Јас 1.78 тие 1.58 - 1.64, треба да се наведнеш да ја бакнеш а тоа може да и трае долго. Се искривив, пробав од Топ-шоп Космодиск лага е тоа.