хаххаха[/QUOTE] пониските девојки се послатки по секси и секогаш се чуствуваат поженствено кога се во прегратка на малце повисок дечко сето тоа убаво ама во најголем процент сме ниски и сеа сто да се прави
Јас си имам пак прифатено сепак си го сакам најмногу Само ме нервира луѓево понекогаш коментираат, денек требало штиклите нему да му ги дам и сл. Ама не се замарам веќе што е тоа е, иако како што велиш ти дека сепак еве и јас се чувствувам поубаво во прегратка на некој повисок од мене.
Па и двајцата сме доста високи. Кога сум на штикли сум исто како него, но тоа не ми претставува проблем.
Здраво девојки. Сакам да ве прашам дали некогаш сте би биле во врска со понизок дечко. Јас сум премногу висока 186цм. Започнав врска со понизок дечко од околу 180 цм,како гледате вие на таквите врски?
Како и секоја друга, нормална врска. Јас не сум била со понизок ама моментално имам низок дечко, од мене само малку повисок. И не ми пречи воопшто, убаво ни е. И тебе лично ако не ти пречи тоа што е понизок и убаво ти е со него, нека не те занимаваат туѓите мислења и коментари. Најбитно е вам да ви биде убава врската.
Идеално сме ние! Повисок е од мене немам поим колку. Зависи на каква штикла сум, некогаш сум колку него некогаш малку повисока на штикли
Не ми смета да е повисок од мене.Само да не е понизок бидејќи мене ми е непријатно.Сум била со еден разлика 2-3 прста понизок од мене и имав квази дечко висок 2.05 а јас бев 174-5 и ич не ми сметаше разликата во висина баш беше преубаво, а и обожавам високи машки
Мене ми е најубаво со доста повисоки, посебно за гушкање... и други активности. Со моменталниов сме точно 36,5 см разлика. Таман ми е.
Дечко ми е некои 1-2см понизок од мене. Не можам да кажам, дека ми е сеедно, но и не ми претставува некој голем проблем. Јас и онака не сум љубител на високи потпетици. Само често слушаме коментари од типот дека тој требал да носи штикли, дека не сме си одговарале на физичкиот изглед. Што мислите?
За мене таквиот пристап е смешен, незрел и примитивен. Воопшто не е важно тоа и не треба да те загрижува. И не знам дали си забележала ама многу јавни и познати личности има со таков случај каде мажот е понизок од жената и никој не го коментира тоа. Некои од нив дури имаат доста голема разлика во висината, а девојките си носат потпетици без да се замараат. Според мене носи си тоа што ти се сака. А за шегите приклучи им се и прави се дека не допираат до тебе.
На тебе лично ако не ти смета, ич да не ти е гајле другите што мислат и што зборуваат..Мојот бивши беше 2-3см понизок од мене буквално што и да носев многу се приметуваше разликата Но не ми беше гајле затоа што мене навистина ми беше многу убаво со него..
Ние сме околу 10-12цм разлика, точно не знам зашто мојата висина не ја знам ама цела глава повисок од мене е. Вака на ниско убаво изгледа кога сум. Идеална разлика е мислам.