Ах што би сакала јас да го имам твојот проблем Јас сум висока 175см а дечко ми 173см , вака не се гледа некоја голема разлика во висина ама обожавам да носам штикли по 10см високи така да...замислете Му треба столче за да ме бакне хахахахаха Не се замарај многу, ако се сакате тоа не е воопшто пречка :up: Верувај дека повеќе проблеми имаат високите девојки отколку ниските :roll:
Хаха, се најдовме сите тука. Јас сум 157, а дечко ми е 204, па топ ни е, дури си најдовме и многу предности во тоа. Кога спиеме заедно, можам да му се стуткам во скут цела. Топ е. А на почеткот ми беше срам од таа разлика.
Хаха, па мислам дека не би изгледале, барем ние не изгледаме, зашто и од напред и од назад сме како деца. Може изгледа по малце педофилски. Се шалам.
ufff kamo da si najdam jas nekoj decko povisok od mene i site deckovci so mi bile bile poniski od mene zs sum 180 a inace super e deckoto da e povisok od zenskata i + ako vas ne vi smeta so se grizite za muabetite okolu vas
Велком ту д клаб Ама ич да не ти смета, не е тоа критериум за љубов или за карактер. ЕЕеее па дечко ми секогаш ми вели, јас си барав голема женетина, и си најдов, таква си сакам А вие кои сте малку повеќе пониски од дечковците, баш сте слатки, и јас имам другарка кутрата одвај е 1 и 50,па секогаш има тополи покрај неа, и што. Уживајте таму
јас сум 150 а сите дечковци ми биле 180 имав еден 190 ама ич не се замарам со тоа гајле ми е битно мене да ми е убаво
Девојката моја е 1.59, јас сум 1.89. И дека сум крупен, изгледа дури и помалце смешно. Мајка ми стално на шала ми вели: „Како кукла да шеташ“. Мене искрено воопшто и не ми смета, освен некоја болка во вратот од гледање надолу.
Одлично се совпаѓаме со висината..Јас сум 168, а тој 177. Можам да речам, физички гледано дека сме идеален пар
Јас сум 1.74 а тој е 1.85 па кога носам штикли сме тука некаде.Сакам да е малку повисок или јас да сум помал малку ама ок е и вака,баш ни е супер.Само често ме критикува кога носам ептен високи штикли исти сме биле требало пониско да носам ,ама што да правам кога сакам високи штикли.
Икрено мислам дека висината не игра некоја голема улога. Било која физичка разлика не е проблем за љубов, не е тоа некоја умствена, психичка или карактерна разлика па да смета и да е проблем. Ехе, колку парови сум видела вакви. Сестра ми на пр. имаше дечко кој кога она ќе се качеше на штикли , беше понизок од неа. Ги навикнав така и баш ми беа симпатични. Најнормално ми е девојката да е нешто пониска од дечкото, јас сум скоро една глава пониска од дечко ми, и баш мислам дека сме си складни.
Дечко ми е повисок од мене 20 и кусур см. Нему не му смета разликата во висина, а мене па ич... баш напротив ми годи
Секогаш , таква среќа имам, бирам некој поголем од мене. Само еднаш беше иста висина како мене. И дури го лажев викав види види ја сум повисока,тој не не ја сум повисок Сега моментално, ја сум окулу 165 а тој е 170 и повеќе,на моменти ме зеза ми вика качи се овде качи се онде за да ме бациш
Ех и јас сакам да е многу повисок од мене, па да можам слободно да носам високи штикли. Ама јас сум прилично висока 174см и многу се нервирам, а дечко ми е 5-6см повисок така да кога купувам штикли одам со него за да се мерам да не изгледам многу повисока од него се замарам со ситници п.с. една школска секогаш ми викаше е како не сум јас колку тебе и повисока од тебе сакам да бидам, таа е мн мн ниска