deckomi e 1.80 a jas 1.55 mnogu mu e slatka visinata i sekogash za da go baknam se zeza so mene i jas nemozam da go stignam i mi vika deka sum negovoto minionce iskreno slatko mi, e mnogu toa
Секако, треба да е повисок, барем 10 цм. Невкусно е девојката да е повисока од дечкото. Не би можела да се замислам со некој понизок. Да заборавам засекогаш на штикличките, ни под точка разно !
Поготово ако си пониска како мене, на ништо не ќе личи. Плус понизок човек да се откаже од штиклички, ноуп...
Па 160 цм сум, што сметам дека е просечна женска висина. Ај да сум 180 цм, ќе треба да барам некој кошаркар. Ама на мојава висина, што понизок од ова?
Хаахаха тука негде сме 163 сум јас и баш тоа имам пишано во темава дека и не се наоѓа баш понизок од нас, затоа и ни е полесно признај. Ем штикли колку ни душа сака, ем не треба кошаркари да бараме
Ееех лесно ви е на вас пониските девојки и јас би сакала да сум 163см па да можам слободно да си наоѓам дечко за врска со оваа висина да можам слободно да носам 10см штикли и да бидам топ...ама за жал мојата судбина не е таква јас сум многу висока околу 178-179см и тоа многу ми пречи во животот.....и сметам дека ок е да е девојката висока 160 а машкото 190 см девојката слободно може да стави штикли и да си бидат топ пар...ама ако е обратно е тогаш е тешкоо..
@taznata :( Тажна, немаш воопшто причина да бидеш тажна поради висината. И јас сум висока, па си ја обожавам висината Особено нема што да се депримираш поради ненаоѓањето висок партнер, па не се високи само во филмовите, можеби кај нас се поретки, но постојат Не се преоптеретувај со нешто бесмислено, се ќе си дојде на свое место, само поработи си на самодовербата
Штооо? 178 за женско е ТОП, верувај ми. Јас сум 190 и кога ги гледам џуџлавите машки, се заблагодарувам на бога и на хипофизата висината ти е екстра, е сеа ќе треба повеќе физичка активност.
Welcome in the club Последен пат штикла облеков у есен, пешки до диско одев и толку. До кола не стасав, нозе влечев Сеа читајќи те ми надојде сеќавање. Обавезно балетанки носам со мене. Ама тогаш стварно се глупирав. Натака пешки, навака со кола. Шмизла да будем. Абе не ни влегоа у диско штиклите.
Јас сум 168 па не носам штикли. А знам девојки со твоја висина што носат и изгледаат БОМБАСТИЧНО. Штиклата не е за да те направи повисока туку дел од облека, стил. Крај краева, не ти треба штикла за да изгледаш средено. А иначе, постојат многу високи момци, не се ретки ко што мислиш. Јас некогаш се нервирам што нр сум повисока затоа што имам бивши што биле многу повисоки од мене и врат ме болело хахах. Цени си го изгледот!
Ич да не ти пречи! Да се опниш на штикли, да ја испрајш глата, и да ги гледаш одозгора, додека минеш покрај нив! Ако има некој проблем со високи жени, нека ги држи во вода нозете.. можи ќе порасни... п.с. пишав веќе.. 175см сум
Јас сум околу 171-172 cm висока и кога носам високи штикли од 70-80% сум повисока или пак слична висина.