А јас не знам што ме нападнавте сите. Си пишав како мислам, не сфаќам која е потребата од вакви коментари.
cuca e deckoto, ama ko mene e a jas sum 170 on malku povisok a mozebi i ic ama ete taka trebalo da bide..
Многу е неважно дали дечкото е повисок или понизок од мене. Го сакам таков каков што е. Ако така размислуваме како некои членки тука, може и нему му смета некој физички недостаток кај девојката. Не разбирам што е толку важно дали некој е повисок или понизок.
Мене ко на 166 висока, ми смета да стојам покрај повисок од 180 и нешто.... Ама не ми смета кога ќе видам таков пар.... Онака, за мене си кажувам....
Релативно ниски сме, со ситна градба и нема голема разлика Инаку, не гледам на разликата во висината како на одлучувачки фактор, некогаш изгледа многу симпатично.
Некои 5 цм е повисок ,од штикли 15-16 се откажав си носам пониски кога сме заедно ,овие високите седат во подрум чекаат да излезам сама ( помине корона )
Добро е секогаш машкото да е барем 10см повисок или барем да се на иста висина е сега штикла поретко ако сте на иста висина
Добро е машкото да е повисоко, но како поминуваат годиниве веќе не толку гледам висина. Ма какви парови има со разлика во висината, пример Jason Statham и Rosie, префацести ми се, иако е повисока.
Нема голема разлика во нашата висина, дечко ми е повисок една глава од мене Јас сум прилично ниска, не знам точно колку бидејќи одамна се немам мерено, ама 160 цм отприлика. На дечко ми му се допаѓаат ниски девојки така да
Лично мене не ми смета. Може и 60 см да биде разликата, се додека ве почитува, it doesn't matter! Џабе и идеална да е разликата во висина, ако сте му во последен план.
Ај пошо се поттикнуваат дупли теми по форумов да си кажам и во оваа.. Не ми смета да е понизок од мене, освен ако не е 30-40цм понизок Инаку преферирам повисок..
Вака набљудувано од моја перспектива,факт е дека високите девојки/жени имаат ниски мажи/дечковци.А од друга страна пак ниските девојки/жени имаат високи мажи/дечковци. Нели сум во право?
Vo pravo si.Sekoj bara vo drugiot toa sto mu nedostasuva kaj sebe. Od sekojdnevna I praktichna gledna tochka golema razlika vo visinite e malku problematichna.Mislam deka poprirodno e slichno so slichno da se spojuva.