Форумџика на годината

Разлика во висината

Discussion in 'Врски' started by she-17, Mar 21, 2010.

1. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Со мојов сме тука негде во висина, јас сум 178, а тој 182, не се замарам зошто ретко носам штикли, а и да носам него не му смета, мене не ми смета, we're cool :)

Lolo5 likes this.
  2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

со дечко ми сме одлична разлика во висина, јас 170 он 180 таман и на штикли кога ќе се качам он е повисок

3. Wytney

Wytney Активен член

Јас сум 153cm дечко ми е 185cm и не ни смета и на двајцата .Баш ми е слатко коа кје ме гушне се чувствувам убаво и заштитено :inlove: :rofl:

4. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Повисок е од мене цела глава :lol:
    Ама затоа и 12ка штикла да носам, немам гајле. Подобро да сум пониска од него, отколку да сме со иста висина, или што е полошо - јас да сум повисока. Мене лично не ми се баш симпатични таквите „француски парови“ како што ги нарекуваат, кога девојката е повисока од дечкото.

5. femina90

femina90 Популарен член

Јас не сакам многу повисоки од мене.
    Сакам кога ќе го фатам за рака да не ме боли рамото зашто треба да ми е во вис или пак да за да го гушнам да треба балерински движења да изведувам :D
    Јас сум 160, дечко ми е околу 180 и ми е погодено, особено кога сум на штикли.

6. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Висината не игра никаква улога. доколку вас си ви е убаво. ММ е повисок од мене некој цм, и мене ми е баш најубаво така :inlove:
    Ми е многу интересно, не мора да се поткачувам за да го бакнам или гушнам. Од што ми е сладок, можам да го изеам, и така малечок, коцка чоколадо :)

7. LilBaby

LilBaby Популарен член

Eее, и јас си мислев, како сега ќе носам гајби со мене секој пат кога ќе нема клупа за да седнеме .. :lol:
    Али Чика Паја је био у заблуди наравно. 8)
    Нишо, тоа ми беше мал хир на времето.
    Како јас, 1.60 cm (или тука негде) со скоро 1.90 cm ?!
    Па и не ми беше лагодно кога ќе се гушневме а јас како daddy's little princess бев. :D
    Тоа ми помина искрено кажано, он па не се ни замара, а јассе чувстувам многу сигурна кога го држам моето џинче за рака, а другите мислат дека ја шета ќеркичката во паркот. :rofl:

Wolf.girl95 likes this.
  8. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

И ние така бевме и ич не ми сметаше :) Плус комотно си носев штикли :)

9. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Тој е повисок од мене , некаде е 183-4цм , а јас пониска од него така да можам раат да си носам штикли и супер изгледа .

10. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Исттоо! Ко џуџуле сум кога одам покрај него :lol:

11. meU

meU Популарен член

Јас сум 165цм, а дечко ми 172цм(ако сум запомнила добро, а мислам дека да :lol: ) јас постојано носам штикли, па сме скоро исти. Мене воопшто не ми пречи тоа, а и не се замарам нешто дали да носам или не повисоко.

12. Tannaa13

Tannaa13 Истакнат член

178 јас сум висока а дечко ми 183 така да е незабележителна разликата

13. Wolf.girl95

Wolf.girl95 Активен член

Висината воопшто не е проблем, барем не за нас. Дечко ми е 1-2цм. понизок од мене, па си немаме гајле ;) :D А и така, сега си имам изговор за да не носам штикли :$ Добро, признавам.. важно е да не изгледате ко мајка и дете, ама ако тој е малку понизок не би требало да ви пречи.. Иначе, колку и да е повисок, според мене.. нема зијан ;) Уживајте во љубовта.. висината не е битна :inlove: ;)

14. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Дечкото што се гледав до пред некое време беше 8см повисок од мене, што значи на штикли јас бев повисока од него 4-5см и воопшто не ми претставувало проблем :)

15. Blondy.92

Blondy.92 Истакнат член

Јас сум висока 174 а дечко ми е понизок од мене 5 цм (169) идеме скоро 2ипол години и ни е најубаво!! Никаде не пишува дека е морално дечкото да е повисок од девојката, на кој како му одговара, кој како ќе си ја најде сродната душа :) Епа искрено мене ми смета понекогаш што сум повисока од него, пошо сум таква што понекогаш се замарам со туѓите мислења, ама мене ми е најубаво со него и плус си носам и штиклички (највисоки 10цм) и решив да не се замарам веќе.. Стварно вака на око не делува можеби совршено ама секогаш си се тешам со Том Круз и Кејти Холмс :) Како и да е, муабетот ми беше дека висината воопшто не е важна ако го имаш потребното внатрешно исполнување со љубов и среќа :)

16. 1234girl

1234girl Истакнат член

Искрено мислам дека висината не е битен фактор во љубовта,но меѓутоа да не биде некоја ептен голема драстична разлика.Али наважна е љубовта,а не висината,а мене лично посимпатични ми се пониските девојки :$

17. bumbi

bumbi Популарен член

Хм, ние сме иста висина (околу 176), ама кога ќе сум на штикли има така поголемка разлика во висината. Сме правеле муабет за тоа и ми кажа дека не му смета и знам дека не би требало да е проблем, ама пак некако глупаво ми е. Па уште и мајка ми ми соли памет, кога сакам да купам обувки секогаш ми вели што ќе ти тие високи не можеш со него да ги носиш. И сега кога и да облечам штикли некако потсвесно си мислам леле колку сме смешни.

18. Dorothy25

Dorothy25 Активен член

Јас сум 173 височка, а дечко ми е 180 таман значи, и кога ќе опнам штиклица од по 10 сантима и тогаш сме онака најтаман, но сепак сакам јас повисоки снажни мажи така над 190, зошто сум висока јас и сакам повисоки од мене да можам на раат штиклица да опнам и од по 15 сантима :) Незнам ете зошто но отсекогаш сум сакала повисоки од мене да се машките, да се знае кој е МАЖ а која е ЖЕНАТА во врската хаха :)

19. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Јас сум пониска од него..ама тоа не му пречи баш напротив нејќе да бидам некоја висока
    вака коа идеме на "свечености" јас редовно носам штикли и така убаво си личиме.:D

20. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Јас сум пониска од него т.е он е повисок од мене цела глава така да си немам гајле и со и без штикли :D