Јас еднаш се гледав со еден кошаркар. Хаха, јас 160 цм, тој скоро 210 цм. До половина му бев. Многу беше смешно.
јас сум 1.82м и секогаш сум имала повисоки дечковци а инаку ми смета кога јас сум повисока од дечкото :/
Полна глава е,и јас и девојка ми сме толку скоро,т.е девојка ми вика дека има 171 негде,а јас сум 185,и нејзината глава и завршува кај почетокот на мојата брада Или вас ви се грешни вагите,или нас
Само да не е понизок од мене... не знам можеби тоа навистина и не е толку многу важно ама мене ми смета...
Иако сум мала, 157,8,9 не знам точно секогаш ме привлекувале огромни, габаритни момци. Под 175 см за мене не е машко, а ако е над тоа е одлично. Не треба да велам никогаш ама се надевам дека никогаш нема да ми се допадне момак под 170 см. Сакам да облечам штикла и тој пак да биде повисок од мене. Бившиот ми дечко е околу 175 см, прилично ситен, но одлично си одговаравме. Со штикла бевме добар пар.
Jas sum dosta visoka... eve ke vi otkrijam 1.78 so visoki potpetici mozete da me zamislete. i ovoj problem me macese mnogu vreme i sega izbegnuvam da sum so nekoj koj e mn ponizok od mene. Iskreno mi smeta. No, imav vrska kade sto deckoto mi bese skoro edna glava ponizok, jas nikako ne nosev stikli, a sepak vrskata mi bese dobra. Taka da, samo da go pronajdam vistinkiot, licnost sto ke me saka, sto ke me pocituva, sto ke me ceni.... visinata i ne e tolku bitna ako veke stanuva zbor za vistinska ljubov [mod-kirilica:3kzzxppt][/mod-kirilica:3kzzxppt]
Јас сум некаде 165-166, а дечко ми околу 180 (можеби +2,3) и колку високи штикли да облечам, пак е повисок. Ама ако, сакам високи момци.
Обожавам високи момци. Висока сум 170 така што испод 180 машко ретко ми паѓа на око... Спојлер еднаш ми се деси да ми се свиѓа еден а ништо не испадна затоа што беше колку мене
ахахахаха и јас сум одприлика колку тебе висока и си се зезам на моја сметка зашо ретко се случува дечкото да е повисок од мене. Обично сме иста висина и штикли носење никако
Луѓе од кај ги наоѓате по метар 90 и кусур ц ц ц Споделете овде Можеби и за нас височките ќе се најде нешто Инаку,дефинитивно болна тема е кога ќе ми се спомне. Тенкс то мај 1.74-5 cm,нема сеуште некој да се најде над 1.85.Слободно барем штикли да носам,да се чувствувам заштитено,малечко барем еднаш Да се изгубам во неговата прегратка ахххх.. А не ,јас да бидам машкото
Не сум висока, а секогаш ме привлекувале високи и крупни момци. И за чудо некое двајцата бивши, па и сегашниот дечко ми се високи, 20-25см повисоки од мене. Дури и највисоките штикли кога ги носам пак е повисок. Е сега кога сум во патики делувам како девојченце покрај него, ама па тогаш се чувствувам некако заштитена и сигурна. И имав некоја навика да прашувам, па нели ти смета што сум многу пониска од тебе? И секогаш бев критикувана и го добивав истиот одговор - Да ми сметаше нема да сум со тебе. Веќе не прашувам. Ако нему не му смета, мене ич.
Сите што ги имав ми беа таман повисоки од мене, ми требаше само маалку да се подигнам на прсти и да го бакнам Освен еден што и на највисоките штикли да сум, пак ќе е мноогу повисок од мене. И секогаш ме зафркаваше за тоа, и многу ме беше срам да излеземе пред јавноста некаде, бидејќи ептен глупо се чувствував изгледав како да сум му ќерка.
хахаахах дечко ми е висок 183-4 цм а јас сум 156 цм и прекрасно си се чувствувам покрај него можам да ги носам и највисоките штикли и пак да бидам малечко имам едни 15 цм високи и пак е повисок од мене скоро 10 цм
И двајцата сме ниски. Мош сум малце повисока од него, за пола сантим. Ко облечам штикли сум многу повисока. Ама, тоа не ми смета, а ни него.