Цело време бирам повисоки од мене.Јас сум висока околу 1,72, па лесно ми е да најдам повисок.Немам проблем ни со пониски типови, ако ми се свиѓаат секако.Сеедно ми е, ако не ни смета ни мене, ни него, тогаш се е прифатливо. А со сегашниов дечко, кога и да не видат заедно, мора да има некој што ќе ме праша-А не те боли вратот? Повисок е околу 10 цм од мене...
па двата сме исти на ниско кога сум иста висина сме ако се качам на штикла некој сантим бегам ама за мене тоа не претставува ништо пак ни за него
Декчо ми е повиско една глава од мене и мене не ме интересира и плус тоа одсекогаш сум сакала да имам висок децко. Ама кога ќе танцуваме многу ми е смешно зошто он се крви во колената за да бидеме иста висина
пример другарка ми е висока 1,58 а иде со дечко висок рамно 2,00 и постојано во друштво се зезаме демек за разликата, но сепак тоа не е пречка за да не си ја искажат љубовта што ја чувствуваат.. случкава да ја видевте ќе се изнасмеевте: -Ја фаќа под пазуви за да ја крене у вис, и она со нозете му ги допира едвај коленета хаххахааххахахахаххах
Не ве сфаќам тие што пишувате за 10 сантими повисок.... сосема нормална разлика е тоа. Нема проблем тука.
Дечко ми е повисок од мее скоро 20 сантиметри и уживам во тоа. И на највисоките мои штикли, пак до него сум малечка, а ни јас не сум ниска
Сега немам дечко ама кога ќе дојде ред ќе треба некој страшен кошаркар од 2 метра да најдам бидејќи јас сум 1,80
Сакам кога машкото е повисоко 15-20 цм. Јас обожавам да носам превисоки штикли, па не би сакала кога ќе облечам штикли да сум повисока од него
Тој е повисок од мене цела глава и тоа ми се свиѓа. На пример кога се гушкаме ја се поткревам на прсти .
Само да е над 15 сантими повисок од мене прифаќам. Како што знам да си фурам и штикла 15ка,не сакам да му правам јојо. Понекогаш си викам тух што не сум една пониска,да можам кој што сакам да си го фатам. Рака на срце секогаш прво кај дечко ми паѓа во очи колку е висок.
Многу сме разлика. До раменици сум му кога ке облечам штикли, но без разлика на тоа, воопшто не ни смета. Љубовта е битна и нејзината висина во вашите срца, а не на изглед.
Ние сме исто височина и коа ја си облечам штикли повисока сум од него :/ на почетокот му сметаше ама сеа го гледам се навикна и не му претставува некој проблем
spored mene se dodeka deckoto e povisok nema problem jas licno ne bi mozela da se zamislam so ponizok od mene... [mod-kirilica:1d77h01r][/mod-kirilica:1d77h01r]
Цела глава е повисок од мене, симпатично повисок. Ако беше понизок ќе требаше да биде џуџенце. Добри сме вака, доообри, оооодлични.
со висината исто стоеме,т.е и двајцата сме по 1,72цм одсекогаш сум сакала високи момци,мноогу високи ама тоа..инаку непријатно ми е да носам штикли и да бидам повисока од него,бидејќи во тој случај и јас и тој би се чувствувале непријатно затоа практикувам да носам ниски чевли,во периодов балетанки
и ние сме токмоглај и некогаш ми е страм штикли да облечам пошто доаѓам повисока од него... судбина моја само ниски чевлиња ќе си носам цел живот...