и онака не е културно да се прашува за години, па ако критериум "младоликост" е задоволен, нема никаков проблем.
А што е тука другото бубале?? Разлика е разлика дали 18 или 28, само што на 18 ето може некој да не размисли ама на 28, или 30 ..... ???? 10 год се 10 год разлика, на старст е пострашно, различи интереси, желби ....
Родителите на таа девојка,читај девојка 25 г,веќе оформена личност, се сигурно дома,пијат кафе и се задоволни од среќата на нивната ќерка. Се радуваат затоа што нивното чедо ужива со љубениот ,среќна е и го направила вистинскиот избор
Не е така како што мислиш Имаше свршеница тој и таа од 35 години, незнам колку има точно таа ама изгледа старо во лицето и кога го фати дека трча по оваа раскинаа. Што ќе прави 35годишна со раскината свршувачка, и ја упропасти цела младост. А оваа од 25 години ја носи по станови. Сега јасно е?
На 25 години треба дома да полагаш сметки со кого спиеш, дури и на 35 ако се такви околностите, оти е општо познато дека во мкд полнолетство стапува по смртта на родителите.
Мех, мислам дека штом ги снема родителите, ги снемува и овие. Не е македонче будала да чувствува одговорност кон туѓо дете.
A pa i 'maz' da ogovara kako tetka nekoja ne cini... Sto ti e tebe gajle sto bratuced ti imal deset godini pomlada devojka ?
Според мене разлика од 3-4 години би била сосема доволна, се разбира девојката да е помлада. Разлика од 10 години, за мене лично е преголема, ама на секој како му е убаво.
Здраво, имам 23 години и пред помалце од година раскинав 3 ипол годишна врска. Од тогаш немам потреба за емоционална поврзаност не ни ми фали машко во животот оти целам кон пронаоѓање на себеси. Пред извесно време почнав да се допишувам со дете од др град чисто за забава и пополнување време. Разговорите тргнаа во насока секс, тој е млад и го сваќам то му ефилмот,но што е со мене? Ми испраќа слики со доставидлива содржина нешто што мислев дека јас нема шанса да го направам.. не е битно Битното е што за неколку денови иди во мојот град на подолг период и сите тие секси муабети сега планираме да ги реализираме. Проблемот е шо јас сум опуштена во муабетите на интернета реалноста е шо досега сум била само со еден. Дали да си речам "по ѓаволите, ќе го направам ова" или да одстапам? Ми треба совет?
И што дека си раскинала и сега треба со секој се и свашта да правиш?Подобро остави се како што е,не се допишувај со никој,од колку да правиш такви работи,иако баш и не те сфатив,планираш со дечкото од интернет да се гледаш за секс?Ниско!Немој до тој степен,не го ни познаваш,не знам како можеш да дозволиш некој така да ти се однесува,кај мене таквите се на вечен блок!Почитувај се малце,па не е единствен тој со кој си раскинала,не е малце три години,ама не значи дека така треба да се залетуваш.Сепак,мое мислење беше ова,се надевам дека ќе донесеш правилно решение,пошто од некои работи нема назад (и немало потреба да отвориш нова тема)
Не биди женската за една вечер Не биди толку лесна. Едно е да се допишуваш а друго е да има и хемија во живо.. видете се а после тоа и сама ќе знаеш што да направиш
Уште се ограничувате на години место да гледате да ви биде убаво? Ова е исто како кога снаа ми ќе рече дека не јаде кашкавал. Ама истовремено не ни пробала, па не може да знае колку е или не е вкусно, и дали би или не би јадела. Ама битно ќе го рече. И така е обично дур не ви се деси адреналин за некој постар, па после убаво било. Па убаво е кога не си ги ставате на кантар годините, туку си ги надополнувате чувствата и се она што ќе бидете подготвени да го напраите еден за друг. Јас и дм сме точно 4 години разлика. 10 па и 20 да сме биле не би ми сметало. Моите беа 9ипол години разлика и ден денес нивното функционирање и начинот како се справуваа со сите подеми и падежи а бога ми ги имаше многу, ми е рол модел за како совршен брак треба да изгледа. Мојот ако биде бар пола како нивниот, ќе бидам среќна.