1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Разлика во години

Дискусија во 'Врски' започната од Bright, 25 ноември 2009.

1. masnicka

masnicka Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Значи стварно барам некое решение ако воопшто постиои.Јас имам 20 години а он има 40 години.Не е само тоа.Женет е.Има две деца.Се гледаме од време на време бидејќи не сме од ист град.Што да правам?Некогаш на моменти се чуствувам ГРОЗНО за тоа што го правам

На biljanavasileva му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.390
    Допаѓања:
    1.115
    Решението е толку едноставно што воопшто не требало да го бараш тука на форумот, кога веќе знаеш што би ти одговориле.
    Се ужаснувам кога слушам, како млади девојки се метлеат со старчуги па поготово женети и со деца! :puke: Што најде ти во тој старец кој може да ти е татко? Што добиваш од него? Како спиеш мирно кога знаеш дека можеш да растуриш нечиј брак и две невини дечиња да страдаат?
    Не сум јас да ти судам, ама срам да ти е! Извини на искреноста.

На Marence.D му/ѝ се допаѓа ова.
  3. masnicka

masnicka Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Тој така наречен ''старчуга'' е мојот живот!тој е се за мене!неговата жена има швалер а тие се заедно само поради децата.добивам од него се што ке посакам

На biljanavasileva му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Inola

Inola Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    205
    Девојче, а каква иднина си замислуваш со толку постар човек од тебе? Верувај ми, воопшто нема да ти е лесна, особено што тој има и "хипотека" на себе, на деца мислам де...! Ти си во најубавите години...ех да ти ги имам...Бегај од него...

5. masnicka

masnicka Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Верувале или не длабоко во себе не сакам да го правам тоа...но има нешто што ме привлекува незнам што да правам.Тој е газда на еден кафиќ значи одам таму само за да го видам,ако не појдам полудувам.незнам што да правам

6. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.390
    Допаѓања:
    1.115
    Е како да не! Ако ти е живот, тогаш нема да се чувствуваш грозно и да бараш решенија по форуми.
    А ти нему што си му? Младо месо кое може да го има кога и да посака. Поради деца или не, како и да е, тој си има жена, а ти си таа втората, која ги требе трошките!

7. Maturantka

Maturantka Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    1
    Добро девојко со кој памет велиш дека тој е твојот живот?? Ти живееш во свет полн со лаги, замислен свет, во кој твојот живот секој ден станува се полош и полош. Дали еден старец од 40 години може да ти биде дечко? или маж? како и да е, свати дека уништуваш семејство, сигурно измислуваш за тоа дека и неговата жена имала љубовници само за да се оправдаш себеси. Но тоа твоето нема оправдување. Со кој памет 20 годишна девојка "оди" со 40 годишен маж? Па уште и планира брак со него? дали сте вие нормални? па добро која иднина те очекува со него? Дали знаеш дека кога ти ќе имаш 40 години, ќе треба да го подржуваш на патот до тоалетот? знаеш ли дека неикогаш нема да го осетиш чувството да бидеш мајка? направил тој веќе 2 деца, и не го интересираат повеќе. за него се само мали копилиња... Е многу ме нервираат вакви девојчиња. Па ти сеуште си дете, со твојот памет размислуваш како 6 годишно девојче а не како возрасна девојка. Засрами се!и ти и сите такви ко тебе

8. Maturantka

Maturantka Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    1

Ахааааа, значи газда на кафич. Па тогаш слободно кажи дека те привлекуваат неговите пари, а не неговиот исабен алат.

9. Inola

Inola Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    205
    Те привлекува сигурноста што ти ја пружа (но тоа може само така да ти изгледа). Можеби во него гледаш заштита, нешто како татко.

Зачувај си ја младоста за некој млад. Излези во град, најди си дечко, смени еден, двајца, третиот ќе ти се погоди.

А да те прашам, од каде знаеш дека жена му има швалер?

На veri му/ѝ се допаѓа ова.
  10. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    НЕКОГАШ? :^) Само понекогаш се осеќаш грозно? Епа браво за тебе, не знам како не те гризе совеста.. :tmi:

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Машничка ни врзува машнички. Јас веќе воопште не им верувам на ваквите што пишуваат. Немаат попаметна работа па измислуваат глупости.

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    255
    девојко, како прво не ти личи на годините за воа што го правиш,тој 40 а ти 20? второ - расипуваш брак тој и жена му и да имаат швалери/швалерки повторно се враќаат дома откако ќе им поминат мушичките и трето- ти не го сакаш него ги сакаш неговите пари...затоа расчисти си со него пред да биде касно...арно викаат старите да ти ги имам годините а не паметот !!!

13. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    255
    во право си ...поради ваквите што се зафркаваат,на оние што навистина им треба помош не ја добиваат !

14. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Во право е Офи, ова е една од веќе банираните, така да не и обрнувајте внимание. Кратки несодржајни мислења, само да изнервира... не само овде и во темата абортус. Ве молам да не го храниме тролот.

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Уосталом, не ми е јасно зошто бара совет? :^) Кога и да ја искритикуваш и навредиш што и заслужува да се случи, ќе те нападне и ќе се брани. Игнор и готово. |(

16. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    2о години е тоо мач..а тоа и да се голтне некако..одвај :tmi: ама женет и со две деца е :tmi: катастрофа! дали ти девојче си свесна во каква игра се впушташ?! Јас незнам со кој ум и се двоумиш..бегај од таму додека не се искомплицирало се. А со такви мачовци со кафичи ова е секојдневие,немој да мислиш дека си му посебна нему. Не си го губи времето со ваков некој. :*

17. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    свашта има по светов,девојкооо ваљда коа ке ти дое паметот нема да биде прекасно ццццц оф леле

18. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Прв пат сум со дечко кој е постар од мене,и навистина до сега е супер...
    Секогаш сум била со врсници,поинаква е врската со постар дечко,се разбира се зависи од карактерот,но не за бадијала викаат дека девојките се 4 години понапред од момците...
    Подобро постар да ме учи,отколку врсник да ме мачи.:)

19. gaga-girl007

gaga-girl007 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    јас имам 16 а тој 22 год. Се муваме веќе 3 месеци и нон-стоп ми кажува дека ме сака и дека сака да му бидам девојка. Но исто така ми вели дека ако сум била поголема би било подобро да имаме врска, а вака демек не било убаво :^) ....ве молам за совет ! :)

20. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    394
    Мене не ми е јасно однесувањето на типот.Прво вели дека сака да му бидеш девојка, а потоа не било убаво бидејќи си била малечка.Па ако си малечка што тогаш бара да излегува со тебе,нека си најде повозрасна.Јас мислам дека тој нема сериозни намери,без да ме сватиш погрешно.Му е убаво вака да си се мувате,без обврска тоа го сака тој.Јас тоа го сватив од твоето кратко образложение,а ти си знаеш најдобро што треба да направиш.

На UbavkaBube и gaga-girl007 им се допаѓа ова.