Znaci mazite vo del od dusata ostanuvaat deca cel zivot, i so 10 god izleguvav da e postar - pa bese nezrel, a sega sum so 6 godini pomlad pa e pozrel od site dosega.... Ama pak ima destsko vo nego toa e, samo da e dobar
Мене ми биле една год постари повеќето. Овој сега е 5 год постар од мене и уште се занимава си игри понекогаш... Се буди детето у него
Нема врска. Зрелоста не зависи толку од годините колку од тоа како некој се носел низ животот. Ретки се тие што се позрели во споредба со денешницата.
Разликата е битна но не и пресудна во една врска.Но сепак мисла да не биде голема најмногу до кај 7 - 8 год.
Вака да ве прашам, чисто ме интересира, шо мислите за 15 години разлика, мажот е постариот. Инаку девојката е 20 и некоја година.
@Mr.Mary многу, многу ретки се тие случаеви да и двете страни се доволно зрели и изградени ко личности за да успее..се надевам дека би биле еден од таквите исклучоци.
Искрено, многу време размислувам на темава, и не знам и јас како да реагирам. Дури и добив некој ваков одговор (видеото подолу). Ама ајде, тоа е што, на крај краева судбини се тоа човечки... Дека природно било.
Се додека нив им е убаво и имаат исти планови, гледишта нека тераат. Туку ти на погрешно место го постави прашањето. Овде 95% од форумџиите ќе кажат не, и дури ќе ја осудат. Не знам што толку си се загрижила за девојката, освен ако не си ти таа.
@Mr.Mary го изгледав, ама пак не ми дава некој одговор. Јас мислам дека повеќе е до женското т.е како таа гледа на животот. Овдека не станува збор толку за изгледот, колку што за ставовите кои машкото ги има - па ја привлекуваат баш тие (само и само во ситуација да и таа си има свои ставови и е исто толку зрела колку него) и изгледот тука отпаѓа. Ако двајцата се надополнуваат, не гледам проблем.