Сум запознала многу парови со поголема да не речам преголема разлика во годините. Еден од нив се моите родители. Здрави 15 години. Според мене па и не се толку голема пречка годините. Иако самата не би знаела дали би се нафатил на толкава разлика..
Јас и мм сме 8 години разлика. Помлад од мене изгледа. брат ми и снаа ми се разлика 6 години, снаа ми е постара. Ден денес знае да му рече на смеа "седи мали"
Кога се трудел да ја ќари, си викала "леле што сака малово од мене, досаден" а малото е 1.90 м виок и тогаш имаше 28 години. Ама мало
Другарка ми од Франција редовно си патува со децата наоколу, без мажот и без никакви потврди. Ама па и јас мислам дека треба некаква потврда
Не знам како е за Франција, ама претпоставувам дека треба некаков документ. Кај нас знам по близок роднина, без дозвола од двајцата родители не го пуштија детето.
Најчесто ако е присутен еден родител не е потребно ништо.. ИАКО службите на граница можат да побараат доколку им е нешто сомнително.. Не дека има врска со темава... А за разликата во години, ако им е убаво и на двајцата нема што другите да се замараат.... Иако за мене до кај 10тина год е прифатливо...партнерот да е постар
Jas sum 31 gidnina. Dosega sum imal 3 - 4 iskustva so vrski vo koj razlikata bila do 5 godini postara i 7 godini pomala od mene, vozrasta e najmalk bitna vazni e zrelosta i razbiranjeto.
А зошто не ја тужи за киднапирање? Ако таа го однела без негово знаење, може комотно да ја тужи. Ама очигледно така му одговара на него... А за 48годишна жена, освен ако не е психички болна, не може никој да и се меша во својот избор.
Јас сум 10 години разлика со маж ми, 25со35 и супер се слагаме од прв момент..зрелоста е многу важна и визијата во животот.