Еве, јас познавам таков. Затоа и го прашав тоа. Ете, одговорив јас. Ако сака некој може и мене да ми одговори.
Ич да не ти е гајле кои се нивните цели. Биди ти повозрасна од нив и не се впуштај во никаква врска со нив. Дури ни платонска!
Мене ми е тоа чиста педофилија. Тоа е дете уште не знае што сака , не е сигурна во тоа што го прави, и не е развиена. Ќе признаам врска со 21 или 22 ако девојчето е 17 години.
Педофилија е доколку сака нешто друго од девојчето. Знаете што. Не сум против да се во врска тинејџерки над 14 години со полнолетни, но разликата да биде до 7 години, ни минутка повеќе од 7 години. Додека нема да сака да ја искористи, тогаш е во ред. И девојчето да сака и тој пак да не го направи тоа, пак е во ред. Јас сум против педофилија - полнолетен кога се задоволува со деца или тинејџерки, и за педофилите само СМРТ !
Секогаш сум со ставот да бидиме горе долу што е можно помала разлика во години... ете никогаш сум немал помала 5 години од мене, не значи дека во иднина би немал, но ете таков сум по карактер, сметам дека сеуште се помлади од мене и поинаков свет имаат.
Јас се согласувам со ова правило : подели на две и додај 7 Значи, машкото треба да ја подели неговата возраст на две и да додади 7, добиениот резултат е од која возраст може да биде неговата девојка. Пр. 26 : 2 + 7 = 20 Машкото има 26 години, значи може да биде со 20 годишна, но не и со помала од 20 години. За тинејџерките кои што мислат дека си ја нашле љубовта на нивниот живот, ќе чекаат и тие и нивните партнери да ја имаат возраста за да бидат во врска со некој толку поголем. https://www.psychologytoday.com/us/...1405/who-is-too-young-or-too-old-you-date?amp
Бев со 6 години постар. Ликот не знаеше што се memes, ми рече ааа тоа се оние сликите со текст во облачиња. Never again . Шала на страна, не се сложувам воопшто со постари. Врсник или 1-2 год разлика во години да сме би ми било океј.
Јас за врска би сакала 3-4 години постар од мене, затоа што сум убедена дека се посозреани, имаат доста поминато во животот па сега сакаат нешто посериозно. Можда грешам? Не знам.