Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Разлика во години

Дискусија во 'Врски' започната од Bright, 25 ноември 2009.

1. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.198
    Допаѓања:
    3.823
    13 годишна со постар од неа мминимум 5 години по ниту една дефиниција не оди. Факт!
    Ама истата личност кога ќе е 18 со 23+ е како оди?Само затоа што е полнолетна?
    Значи истово девојче кога ќе наполни 18 год според вас нормално е да биде со да речам 30 годишен маж?
    Јас кога бев 13 ( основно да речам ) на мене и моите дугарки/соученички симпатиите ние беа или од нашата генарација или од едно одд плус, сега нешто сменето е, некоја нова мода ли има? Внука ми е 12 год па е сосем различно од ова сето што го прочитав. И менструација доби ама сеуште крижи-мижи играат на улица,седат на маало и бои јуникорн во слободно време.
    Јас имав врска на 17 год со 5 год постар, не оди едноставно. Тој си има потреби различни од моите ( не мора да се однесува само на сексуални). Скоро во сите врски што ги знам сум сватила дека мажите сакаат помали девојки од една глупост која ја слушнав, а сиг е така- Да си ја обликува он како сака по негов теркт. Он да си ја раснел демек.Па сеа кога ќе размислиш поубаво и држи ова вода.
    Затоа јас мојата ќерка би ја советувала да не биде со дечко постар мн од неа.

На fashion-addict, Glowy, mode-kristina и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.813
    Допаѓања:
    23.381
    Не оди, не е нормално.

На New live, cresa-jagoda и WildMk им се допаѓа ова.
  3. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.871
    Допаѓања:
    25.338
    Не баш на 16 . Четири месеци пред 18ти роденден забременив непланирано . Од денешна перспектива , децата ми се најубавото нешто што ми се случило . Во каква околина живееме , мило ми е што не избрав да абортирам и да завршам кој знае каде и со кој знае кого . Околу работа , секогаш има работодавци и побарувачи на работа , така што не се преоптеретувам моментално за тоа , а за факс не сакам ни да чујам . Ни тогаш не сакав , ни сега . Околу ноќни забави и слично , не жалам воопшто . Доволно излегував по кафиќи и диско , мене моите ме пуштаа да излегувам и на 13 год. но со сестра ми во моја близина , за да не се избламирам ако се опијанам .
    Па , горе-долу и јас ги правев тие работи на 13 години . Впрочем , јас немав намера да почнувам врски . Другарките од школо веќе имаа дечковци , па најблиската од нив и дечко и ме наместија со неговиот другар . Ниту јас побарав , ниту тој . Уствари , ние двајцата повеќе развивме пријателство , отколку врска .
    Оваа што ме намести со дечкото , на 14 веќе имаше и мало искуство во секс . Другите , горе долу на 15 - 16 години . Јас нешто пред да полнам 17 години . А не е дека не сум имала други дечковци , но сум имала граници . Штом стане муабет за секс , мора да има разбирање . Ако јас велам не , а тој настојува , адио аморе .

4. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.580
    Допаѓања:
    7.533
    За се си има време.

На Dayandnight му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.580
    Допаѓања:
    7.533
    Така е. Што бара дечко од 18 со девојче од 13:puke: Да користи секако. Дека е сеуште недорасната и мисле ќе ја излаже и ќе праве шо сака со неа.

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  6. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.202
    Допаѓања:
    4.246
    Никако! Таа ако е 18 машкото мора да биде најмалку 38 за да биде во ред. Претпоставувам на 30 уште се мрсулковци мамини...

Еве баба Мадона си знае, младо си е младо: росно, истрчано, подвижно - сеа некој ќе рече осет немала за расна хигиена, ама па не е работата да сме расисти! :D (Само да не се тетовира!)

Новиот дечко на Мадона помлад од нејзе 41 година

На tanjita му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2021
    Пораки:
    2.170
    Допаѓања:
    8.872
    Шо све се изначитав, страшна работа.

И не, нема врска Скопје или друг град.
    Од околу генерација 100 деца во осмо одделение точно се знаеше кои се парови и се држат за рака, кои се лапаат, кои имале секс и кои се во врска со постар/а.

Овие последниве групи беа на прсти да ги изброиш и сите ги збореа.

Не знам зашо се оправдува врска и секс меѓу возрасни и малолетни.

На simoncelicius, cresa-jagoda, Anie93 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.202
    Допаѓања:
    4.246
    Веројатно неиживеаната желба да се стане принц и принцеза, па се следи примерот на покојната британска кралица. Тој имал 18 таа 13. Тие ако рипнале во Темза, ајде и другите... или барем во Вардар. Е сеа дека имале секс не знам баш, ама се допишувале на инстаграм. :lol:

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Radler

Radler Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2022
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    1.629
    На овие години со 13 годишна никогаш не би бил. Најмлада што може да е некоја со која би бил моментално 17-18, 4та средно (не би сакал, но не исклучувам можност) само и за тоа за педофилија ќе ме обвините како што читам. :D
    Најголема разлика ми била кога бев 21 со девојче што беше 17, кратка врска, ништо сериозно, без секс, ама убаво се сложувавме. Се разделивме за нешто друго, не поради годините.
    Сега на 23, би сакал некоја 19-22 да е, но ако се погодиме со некоја многу и матурантка да е, не гледам зошто би ми сметало и каде би погрешил. Не би имал секс со малолетна.

На LittleZuzu му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Dayandnight

Dayandnight Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.470
    Pomladite se zeleni,mozebi poveke traat u krevet ama za muabet dzabe,zeleno e zeleno:rofl:sekogas preferiram postari,pa neka se I 10 God postari od mene ili poveke,godinite se samo brojka:nod:moe mislenje

На celineparis и Bellaa1234 им се допаѓа ова.
  11. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.341
    Допаѓања:
    26.167
    А ти колку си разлика со маж ти ?

12. Dayandnight

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.470
    Bev 10 God,ama ne sum poveke :rofl::rofl:Ne zaradi godinite:?:

13. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.331

Ако мислиш дека годините се само бројка тоа важи и обратно доколку е помлад не мора да значи дека не е позрел, и обратно ако е постар не мора да значи дека е зрел, со таквото мислење само си ги скратуваш можностите од тоа што може да биде во иднина.

14. Dayandnight

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.470
    kazav pomlad deka e zelen od iskustvo,inace za site e razlicno,ne znaci deka ako mene ne mi se dopaga treba nekoj da me slusa mene,moe mislenje sum bila so pomladi,i voopsto ne si se dopadnalo,sex e drugo ama normalen muabet tesko,zeleno e zeleno,poz kisss

На LoneWolfGuy му/ѝ се допаѓа ова.
  15. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.331

Да во право си, можеби некои повозрасни баш си наоѓаат помлади со кои што имаат убави теми за муабети и позрели ете не си имала среќа.

Сите сме до различни табиети, мисли, идеи, без разлика на годините и во право си секој со свој вкус.

Позз убава ноќ

16. Duxovit

Duxovit Активен член

Се зачлени на:
    12 септември 2021
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    119
    Decki aj eden sovet
    Moze da kazam deka imam skoro 42 god. I edna zenska koja e 31 god me bendisuva no mi veli deka sum dedo, sum bil star,pa me zamisli malku dali navistina na moi god iako ne gi cuvstvuvam deka imam tolku,sepak sum navistina dedicko,e sto treba da pravam dali da koristam maski za lice da se vratam na 22 god pa togas da i se dopadnam.No togas moze pa ke mi kaze deka sum mnogu mal za nea.Nikako da ja slozam slozuvalkata i da si ja najdam srodnata dusa.Inaku onie malku postarite ili im e strav se krijat gi nema nikade.Davajte sovet sto da se pravi....

17. New live

New live Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2022
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    495
    Мислам да пробаш со маските :rofl:

На liliput22, simoncelicius и Duxovit им се допаѓа ова.
  18. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.341
    Допаѓања:
    26.167
    Ништо да не прајш
    Таа што ќе те сака, и младичко и старичко ќе те сака

На WildMk и Duxovit им се допаѓа ова.
  19. Mr. Scratch

Mr. Scratch Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2020
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    3.978
    Никако со маски, одма ботокс.

На simona_baby и KiT им се допаѓа ова.
  20. Duxovit

Duxovit Активен член

Се зачлени на:
    12 септември 2021
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    119
    Ma nemam potreba od botoks samo na zenskata i bile mnogu godinite,pa velam malku da se podmladam pa da i kazam deka imam 22 god.... i ako ne i se dopadja i toa e togas se otkazuvam od se