Многу се радувам за вас душичке, секогаш да ви биде вака убаво и со сите пречки во животот заедно да се изборите.
Здраво девојки Сакам да слушнам ваше мислење за врска/излегување каде што машкото е помало со 3/4 години,дали тоа треба да биде пресудно ако се друго е во ред и убаво.Сум разговарала на овие теми,имам и другарки во такви ситуации.Сакам да слушнам и мислење од вас. Ве гушкам
Не е голема разлика, штом врската за сè друго е ок и си среќна и сакана нема што да му ја мислиш. Ова зборувам доколку и двајцата сте полнолетни.
Се дур не е малолетен и двата сте возрасни, границата шо ќе ја имате меѓу вас и не е толку важна се дур си одговарате.
Јас не би одела со помал од мене во никој случај. Самиот факт шо тој ќе е помлад од мене ми прави блокада во мозокот за никогаш да не се заљубам во него. Помладите од мене не ги сметам како материјал за врска.
Pa povekje na sala go kazav toa, ali za primer znam deka Djordje Balasevic, negovata zena e mnogu pomlada od nego mislam deka okolu 10 godini i sekogas mi izgledaa kako da imaat ubav brak, sekako nema toa nikakva vrska so godinite.